Νέα θεατρικά εργαστήρια από το θέατρο «Ταξίδι Ονείρου»

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, για
όλους!!!

Το Θέατρο Ταξίδι Ονείρου ξεκινάει και φέτος
ακόμα έναν κύκλο θεατρικού εργαστηρίου.

Πώς θα σου φαινόταν να ασχοληθείς με τον μαγικό κόσμο του θεάτρου; Τι θα έλεγες, εάν κάποιος σου έλεγε πως μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις τη δημιουργική διαδικασία που ακολουθεί ένας ηθοποιός για να “μεταμορφωθεί” στο ρόλο του;

Στο θεατρικό εργαστήρι του θεάτρου Ταξίδι Ονείρου, ξεκινάμε από παιχνίδια γνωριμίας ώστε να γνωριστούμε- αλλά και να καταλάβουμε τον ίδιο μας τον εαυτό- και καταλήγουμε στο τέλος της χρονιάς, με διάθεση, κέφι και φαντασία, να παρουσιάζουμε το “έργο” μας.

Αν θέλεις να γνωρίσεις τη μαγεία του θεάτρου και να μάθεις πώς ένα θεατρικό κείμενο ζωντανεύει πάνω στο σανίδι, σε περιμένουμε!

Θα διδαχθούν: θεατρικό παιχνίδι και αυτοσχεδιασμός, ασκήσεις υποκριτικής, δραματολογία, ασκήσεις σωματικής έκφρασης συναισθημάτων, κινησιολογία αλλά και πρακτική εφαρμογή σε κείμενα του παγκόσμιου θεατρικού ρεπερτορίου, με στόχο την παρουσίαση στο θεατρικό κοινό στο τέλος της χρονιάς.

Επίσης, λειτουργεί τμήμα φωνητικής- αγωγής του λόγου, ορθοφωνίας καθώς και ερμηνεία θεατρικού τραγουδιού.

Διδάσκουν:
Υποκριτική: Βαγγέλης Ηλιάδης
Φωνητική- Ορθοφωνία- Τραγούδι: Μαρία
Πρέκα

Οι Εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Θα τηρηθεί
σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες- Εγγραφές:
στο τηλ 6972702870
11:00-14:00 και 18:00-20:00.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.