Ο Ennio Morricone από το ραδιόφωνο του ΠΙΚΑΠ

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2020 στις 3 μ.μ. – 7 μ.μ.

Διοργανωτής: To Pikap

Ο Ennio Morricone o αξιοσέβαστος, ο μαέστρος των μουσικών ψηφιδωτών-οι εκλεκτικές του δυνάμεις εκτοξεύθηκαν μέσα από την κινηματογραφική συνείδηση σαν θραύσματα ήχου και εικόνας για σχεδόν 40 χρόνια. Συνδυάζοντας μ’ έναν αλχημιστικό τρόπο το εξωτικό και το πειραματικό οι μαγικές μουσικές μεταλλάξεις του Morricone κέντρισαν ολοκληρωτικά την κοινωνία μας ώστε να ορίσει τον ρόλο της κινηματογραφικής μουσικής στην σύγχρονη εποχή…
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου από τις 15.00 μέχρι και τις 19.00 μέσα από το ραδιόφωνο του ΠΙΚΑΠ ο dj Pale Penguin υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φίλων Μουσικής Ennio Morricone Ελλάδος θα παρουσιάσει ζωντανά ένα μοναδικό τετράωρο μουσικό αφιέρωμα στον μεγάλο μαέστρο. Έχοντας στην κατοχή του μία σπάνια και μεγάλη συλλογή βινυλίων και CD κυκλοφοριών του Morricone θα παρουσιάσει γνωστά και άγνωστα κομμάτια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της μουσικής ιστορίας του μαέστρου τόσο από την European Western αισθητική όσο και από την Horror, Erotica, Psychedelic, Crime και Social κινηματογραφική πλευρά. Διανθισμένο με σημαντικές και ιδιαίτερες στιγμές της προσωπικής ζωής και της μουσικής καριέρας του είναι ένα αφιέρωμα που θα επιχειρήσει να συγκινήσει τους λάτρεις του Morricone αλλά και να μυήσει νέους ακροατές στο μεγαλείο του ήχου του σπουδαίου μαέστρου.
MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.