Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με το «Τάιμινγκ» στο Cine Ελληνίς

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου με το «Τάιμινγκ» στο Ελληνίς

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 
Διπλή παράσταση στις 20:00 και στις 22:00
Σινέ Ελληνίς Λ.Στρατού, Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου στο πλαίσιο της περιοδείας του με την νέα stand-up comedy παράστασή «Τάιμινγκ» θα είναι κοντά μας στο Ελληνίς την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο κορυφαίος Έλληνας stand-up κωμικός είναι πάντα ένα βήμα μπροστά. Καινοτόμος, ακούραστος κι ευρηματικός: Εμπνευστής και διοργανωτής του Stand up for U, του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού θεσμού κωμωδίας. Δημιουργός του Comedy Club, της πρώτης stand-up comedy ειδικά σχεδιασμένης για παιδιά και τους γονείς τους. Ο πρώτος Έλληνας κωμικός, ο οποίος έκανε την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ.

Ε, μοιραία ξέρει πότε είναι το σωστό «Τάιμινγκ» για το καθετί. Έτσι, λοιπόν, ο Γιώργος Χατζηπαύλου κλείνει τον κύκλο του «Σχεδόν Σαράντα», της 3ης solo παράστασης που ήταν sold out για τέσσερις χρονιές όπου κι αν παίχτηκε, κι ανοίγει έναν καινούριο.

Η σωστή στιγμή
Στο «Τάιμινγκ» ο Γιώργος αναζητά, εντοπίζει και καταγράφει όλα τα αστεία και παράλογα που υπάρχουν, τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες στιγμές της ζωής μας σήμερα.

Όλα όσα ζούμε, όσα βλέπουμε και όσα σκεφτόμαστε, λογικά ή παράλογα, σημαντικά ή ασήμαντα σατιρίζονται με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτή η παράσταση stand-up κωμωδίας έχει στόχο να αποκαλύψει πώς μπορεί ο καθένας να εντοπίσει τη σημαντικότερη μέρα της ζωής του αλλά κυρίως να συγχρονιστεί μαζί της!


Πληροφορίες:

Σινέ Ελληνίς
Λ.Στρατού, Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Stand-up comedy: «Τάιμινγκ» με τον Γιώργο Χατζηπαύλου
Θεσσαλονίκη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου.
1η παράσταση: 8μμ
2η παράσταση: 10μμ
Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/stand-up-comedy/pollaploi-xwroi/taiming-on-tour-2020/ και στο ταμείο του σινεμά.

Προπώληση: 10€, ταμείο τη μέρα των παραστάσεων 12€.

προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.