Θερινά σινεμά: Ανοίγουν τις πόρτες τους τον Ιούνιο, αλλά…με απόσταση!

Με αποστάσεις ασφαλείας θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τα θερινά σινεμά, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης.

Τα θερινά σινεμά ανοίγουν 1η Ιουνίου. Θα τηρούνται όλες οι αποστάσεις ασφαλείας με αραιά καθίσματα και όριο πληρότητας 40%. Στους χώρους θα υπάρχει αντισηπτικό χεριών και αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής ενώ συνιστάται η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Επίσης θα υπάρχει ειδική διαδικασία κατά την είσοδο και έξοδο του κοινού στους χώρους για να μην υπάρχει συγχρωτισμός.

unnamed-23

Οι κλειστοί κινηματογράφοι θα αργήσουν περισσότερο να επαναλειτουργήσουν, για λόγους ασφαλείας. Δεν έχει ανακοινωθεί προς το παρόν, επίσημα, πότε θα ανοίξουν οι κλειστοί κινηματογράφοι.

Μέτρα προστασίας

Τα πρώτα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να ληφθούν από τους ιδιοκτήτες των θερινών κινηματογράφων, αφορούν την ελάχιστη απόσταση μεταξύ των σειρών καθισμάτων που ορίζεται στο 1,5 μέτρο. Αργότερα, θα προστεθεί και μια συμπληρωματική οδηγία για τα καθίσματα που βρίσκονται στην ίδια σειρά, όπου ενδεχομένως να δοκιμαστεί η λογική της σκακιέρας, που συζητείται και στις υπόλοιπες χώρες.

Ραντεβού λοιπόν στα Θερινά Σινεμά με Ασφάλεια!

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.