Η Αθήνα αποκτά Drive-In σινεμά!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Drive-In σινεμά στην Αθήνα. Το είδος αναβιώνει σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας.

Αναμένεται να κάνει «πρεμιέρα» μαζί με τα θερινά 1η Ιουλίου.

Σε όλο τον κόσμο αναβιώνουν τα Drive-In σινεμά εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο κινηματογράφος στην ύπαιθρο μέσα από το αυτοκίνητο εμφανίστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες τη δεκαετία του ’50 και φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά. Στη Γερμανία μέχρι και γάμοι άρχισαν να γίνονται σε Drive-In σινεμά.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Αθενς Ντράιβ-Ιν» στο Facebook φαίνεται πως και η Αθήνα θα αποκτήσει σε λίγες μέρες το πρώτο της drive-in μετά από δεκαετίες. Η σελίδα εμφανίστηκε σήμερα στα διαδίκτυο και περιλαμβάνει μόνο ένα countdown που μετρά αντίστροφα 18 μέρες , μέχρι την 1η Ιουνίου, ημέρα που, όπως έχει ανακοινωθεί, θα επιτραπεί η λειτουργία των θερινών κινηματογράφων.

Περισσότερες πληροφορίες στο αντίστοιχο Facebook page.

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.