Κριτική για την ταινία «…για Πάντα»

Ήμασταν εκεί για εσάς, το stellasview.gr βρέθηκε στον πολυκινηματογράφο Cineplexx στο εμπορικό κέντρο One Salonica και παρακολούθησε την ταινία «…για Πάντα».

Ένα δυνατό ερωτικό δράμα που μιλάει για ένα ξεχωριστό έρωτα ανάμεσα στον Πέτρο (Γιάννης Τσιμιτσέλης) και στη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού), για την ανθρώπινη μοναξιά, για μία παγωμένη αντρική καρδιά που δε μπορεί να αποδεχτεί την ευτυχία που φέρνει ο έρωτας και για το πως αυτή η αντρική καρδιά πάγωσε βυθισμένη στο χιόνι μίας δύσκολης παιδικής ηλικίας. Μία ταινία για την αγάπη και την απουσία της!

Υπόθεση:

O Πέτρος είναι ένας επιτυχημένος σεφ με άστατη αισθηματική ζωή και η Ζωή μια ρομαντική κοπέλα που ράβει παιδικά κουστούμια. Ξεκινούν μια ερωτική σχέση όλο πάθος, αλλά η άρνηση του πρώτου να δεσμευτεί μοιάζει με αξεπέραστο εμπόδιο.

Πρόκειται για μια όμορφη ερωτική ταινία σε διασκευασμένο σενάριο (η ταινία βασίζεται στην αντίστοιχη τουρκική ταινία με τον τίτλο Issiz Adam) του ίδιου του πρωταγωνιστή Γιάννη Τσιμιτσέλη που έχει το χρώμα και το άρωμα του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου, αλλά παράλληλα την αισθητική φόρμα μιας σύγχρονης ταινίας που συνειδητά επιλέγει να μην καταλήγει σε μελό, παρότι θίγει ιδιαίτερα ευαίσθητα και σοβαρά ζητήματα του ανθρώπινου ψυχισμού, της μοναξιάς, του έρωτα και των σχέσεων.

Ταυτότητα Παράστασης:

Πρωτότυπος τίτλος: …για Πάντα
Έναρξη ταινίας: 01.01.2020
Διάρκεια: 111 Λεπτά
Χώρα Παραγωγής/Έτος: GRE/2019
Είδος: Ρομαντική, Δράμα
Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Κατερίνα Γερονικολού, Όλγα Δαμάνη, Χάρης Μαυρουδής, Ευγενία Σαμαρά, Στέργιος Αντούλας, Μιχάλης Ρέππας, Θανάσης Παπαθανασίου, Βασιλική Ανδρίτσου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Αρμένης,Υρώ Λούπη,Ευαγγελία Μουμούρη,Σ.Ντάντουλας
Σκηνοθέτης: Γιάννης Παπαδάκος
Διανομή: Village
Καταλληλότητα: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

Εν κατακλείδι θα λέγαμε πως είναι μια δυνατή, σύγχρονη συναισθηματική ταινία, που αντανακλά στη μεγάλη οθόνη όλη την απίστευτη προσωπική χημεία και καλή ενέργεια των δύο πρωταγωνιστών Τσιμιτσέλη-Γερονικολού, αλλά και με την υπέροχη και μεστή ερμηνεία της Όλγας Δαμάνη (ως μάνα του Πέτρου) να συμπληρώνει εξαίσια τις καλές ερμηνείες του πρωταγωνιστικού δίδυμου. Μία δραματική ερωτική ταινία που ενώ κουβαλάει όλο το συναίσθημα, τον ρομαντισμό και την αύρα πραγμάτων που χάνονται στον χρόνο, ωστόσο δεν καταλήγει σε μελό.

Σχόλιο: Νέστορας Αναστάσιος

Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία «…για Πάντα» θα βρείτε εδώ.

 

Βρείτε μας στα social media του Stellasview:

Facebook: https://www.facebook.com/Stellasview-1549199718743717/

Instagram: https://www.instagram.com/stellasview.gr/

Youtube: https://www.youtube.com/c/StellaPerpera

Twitter: https://twitter.com/StellaPerpera

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.