Θεσσαλονίκη: Νέο Ποδολογικό Κέντρο στην καρδιά της πόλης

Ποδολογικό Κέντρο – Μαλανδρή Αικατερίνη

Από τον Νοέμβριο του 2022 λειτουργεί στην καρδιά της Θεσσαλονίκης το Νέο Κέντρο Ποδολογίας της εξειδικευμένης ποδολόγου και ορθονυχιστή Αικατερίνης Μαλανδρή.

Η κ. Μαλανδρή σπούδασε ποδολογία και έπειτα εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως αυτοαπασχολούμενη ποδολόγος, ενώ ταυτόχρονα συνέχισε την επιμόρφωσή της, με τελευταία την εξειδίκευσή της στην ορθονυχία.

Μετά από πολυετή εμπειρία και ενασχόληση με τον κλάδο της ποδολογίας, η κ. Μαλανδρή έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα της, ανοίγοντας έναν υπερσύγχρονο ποδολογίκο χώρο, ο οποίος καλύπτει όλες τις ανάγκες των ασθενών.

Ένας νέος και μοντέρνος χώρος, που περιμένει να υποδεχτεί τους ασθενείς του στην καρδιά της πόλης, με εύκολη πρόσβαση για όλους, καθώς υπάρχει ειδική είσοδος για ΑμεΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ποδολογικού κέντρου www.podiatry-medicare.gr αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία γεμίζουν καθημερινά με σχετικό περιεχόμενο.

Το ιατρείο βρίσκεται στον αριθμό 18 της οδού Μητροπόλεως, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με εύκολο parking και πολλές στάσεις λεωφορείων δίπλα.

 

ig: podiatry_medicare
Fb: Ποδολογικό Κέντρο – Μαλανδρή Αικατερίνη
www.podiatry-medicare.gr

 

….

Βρείτε μας στα social media του StellasView:

Facebook: https://www.facebook.com/Stellasview/

Instagram: https://www.instagram.com/stellasview.gr/

Youtube: https://www.youtube.com/c/StellaPerpera/

Twitter: https://twitter.com/StellaPerpera/

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.