1ο Φεστιβάλ Λόγου και Καλλιτεχνικής Έκφρασης

Το 1ο Φεστιβάλ Λόγου και Καλλιτεχνικής Έκφρασης είναι αφιερωμένο στη μάνα και θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες και περιλαμβάνει διαδικτυακές δράσεις σε ζωντανή και βιντεοσκοπημένη μετάδοση: αφηγήσεις παραμυθιών, τραγούδια, ομιλίες, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Σάββατο 8 Μαΐου
11: 30-13:00 «Ταξιδεύοντας με τη Μαρούλα»: διαδραστική παράσταση αφήγησης και εργαστήριο για παιδιά 6-9 ετών.
Ετοιμάστε τις αποσκευές σας (δηλαδή μολύβια, μπογιές, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, καπέλα, φουλάρια και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας!) και ελάτε να ταξιδέψουμε με οδηγό τη Μαρούλα στον κόσμο του παραμυθιού, της φαντασίας και του παιχνιδιού.
Σύλληψη-σχεδιασμός: Στέλλα Τσίγγου
Αφήγηση και εμψύχωση εργαστηρίου: Στέλλα Τσίγγου, Αντωνία Μπατσαλή, Ελίζα Ξενάκη
Τεχνική υποστήριξη: Δέσποινα Χαραυγή

16:00 Πρεμιέρα βιντεοσκοπημένων αφηγήσεων παραμυθιών για παιδιά στο κανάλι της ΑμκΕ ΚΑΧΤΑ στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCQsr_BxPCc5rzxz4dJOKwRA).
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γκουσδουβά Μαριάννα, Ίντας Θοδωρής, Κοκκίνου Βιργινία, Μπατσαλή Αντωνία, Πάτρα Ευφροσύνη, Χαραυγή Δέσποινα, Χαρούλης Δημοσθένης, Χατζάκη Ελεάνα.

21:00 Πρεμιέρα βιντεοσκοπημένων αφηγήσεων παραμυθιών, ποιημάτων και τραγουδιών για ενήλικες και εφήβους στο κανάλι της ΑμκΕ ΚΑΧΤΑ στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCQsr_BxPCc5rzxz4dJOKwRA).
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Αντωνίου Χρυσάνθη, Βερνάρδος Παναγιώτης, Δογλαρίδου Ιωάννα, Κανάρη Μάρθα, Κυρίτση Πηνελόπη, Λαμπρέλη Λίλη, Μπασδάρα Ελένη, Μπελιγιάννης Ταξιάρχης, Παπανικολάου Μαρία, Τσαούση Ιωάννα.

Κυριακή 9 Μαΐου
11:00 «Η μάνα στο λαϊκό παραμύθι»: ομιλία του Ευάγγελου Αυδίκου, ομότιμου καθηγητή στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και συζήτηση σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση μέσω zoom.

16:00-17:30 «ΞεΖΟΟΜίστηκε η μαμά;»:
ένα εργαστήρι αποκλειστικά για μαμάδες.
Θα παίξουμε με λέξεις, θα βγάλουμε όλη μας τη δημιουργικότητα, θα γνωριστούμε και θα μοιραστούμε στιγμές ζωής. Υποχρεωτικό το χαρτί και το μολύβι, οι ξυλομπογιές ή οι μαρκαδόροι, η διάθεση να γελάσουμε και να περάσουμε όμορφα και καλό Ίντερνετ! Προαιρετικός ο καφές, η μάσκα ομορφιάς ή το μακιγιάζ. Έλα στην παρέα μας.
Σύλληψη, σχεδιασμός, εμψύχωση: Δέσποινα Χαραυγή

16:00
Πρεμιέρα βιντεοσκοπημένων αφηγήσεων παραμυθιών για παιδιά στο κανάλι της ΑμκΕ ΚΑΧΤΑ στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCQsr_BxPCc5rzxz4dJOKwRA).

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Βούλγαρη Σάσσα, Κολοκυθά Παναγιώτα, Λιόγαρη Χριστίνα, Ξενάκη Ελίζα, Παραμυθανθός-ομάδα αφήγησης, Τσατσαρώνη Στέλλα, Χανδακάρη Λίζη.

21:00 Πρεμιέρα βιντεοσκοπημένων αφηγήσεων παραμυθιών, ποιημάτων και τραγουδιών για ενήλικες και εφήβους στο κανάλι της ΑμκΕ ΚΑΧΤΑ στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCQsr_BxPCc5rzxz4dJOKwRA).
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Βερνάρδος Χρήστος, Βοσκαρίδου Κατερίνα, Λεμπέση Γεωργία, Μαμακούκα Λίζα, Μαυροματάκης Κωνσταντίνος, Νικολουδάκης Βαγγέλης και Γιώργος, Προύσαλης Δήμητρης, Τσίγγου Στέλλα.


1ο Φεστιβάλ Λόγου και Καλλιτεχνικής Έκφρασης

Διοργάνωση: Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΧΤΑ
υπό την αιγίδα του Εργαστηρίου Οπτικοακουστικών Μέσων του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου

 

Διαβάστε επίσης

Περί Άκης Χρυσαφίδης 364 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.