1ο Φεστιβάλ Λόγου και Καλλιτεχνικής Έκφρασης

Το 1ο Φεστιβάλ Λόγου και Καλλιτεχνικής Έκφρασης είναι αφιερωμένο στη μάνα και θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου.

Το φεστιβάλ απευθύνεται σε παιδιά και ενήλικες και περιλαμβάνει διαδικτυακές δράσεις σε ζωντανή και βιντεοσκοπημένη μετάδοση: αφηγήσεις παραμυθιών, τραγούδια, ομιλίες, εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικό πρόγραμμα:

Σάββατο 8 Μαΐου
11: 30-13:00 «Ταξιδεύοντας με τη Μαρούλα»: διαδραστική παράσταση αφήγησης και εργαστήριο για παιδιά 6-9 ετών.
Ετοιμάστε τις αποσκευές σας (δηλαδή μολύβια, μπογιές, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, καπέλα, φουλάρια και ό,τι άλλο βάζει ο νους σας!) και ελάτε να ταξιδέψουμε με οδηγό τη Μαρούλα στον κόσμο του παραμυθιού, της φαντασίας και του παιχνιδιού.
Σύλληψη-σχεδιασμός: Στέλλα Τσίγγου
Αφήγηση και εμψύχωση εργαστηρίου: Στέλλα Τσίγγου, Αντωνία Μπατσαλή, Ελίζα Ξενάκη
Τεχνική υποστήριξη: Δέσποινα Χαραυγή

16:00 Πρεμιέρα βιντεοσκοπημένων αφηγήσεων παραμυθιών για παιδιά στο κανάλι της ΑμκΕ ΚΑΧΤΑ στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCQsr_BxPCc5rzxz4dJOKwRA).
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γκουσδουβά Μαριάννα, Ίντας Θοδωρής, Κοκκίνου Βιργινία, Μπατσαλή Αντωνία, Πάτρα Ευφροσύνη, Χαραυγή Δέσποινα, Χαρούλης Δημοσθένης, Χατζάκη Ελεάνα.

21:00 Πρεμιέρα βιντεοσκοπημένων αφηγήσεων παραμυθιών, ποιημάτων και τραγουδιών για ενήλικες και εφήβους στο κανάλι της ΑμκΕ ΚΑΧΤΑ στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCQsr_BxPCc5rzxz4dJOKwRA).
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Αντωνίου Χρυσάνθη, Βερνάρδος Παναγιώτης, Δογλαρίδου Ιωάννα, Κανάρη Μάρθα, Κυρίτση Πηνελόπη, Λαμπρέλη Λίλη, Μπασδάρα Ελένη, Μπελιγιάννης Ταξιάρχης, Παπανικολάου Μαρία, Τσαούση Ιωάννα.

Κυριακή 9 Μαΐου
11:00 «Η μάνα στο λαϊκό παραμύθι»: ομιλία του Ευάγγελου Αυδίκου, ομότιμου καθηγητή στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, και συζήτηση σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση μέσω zoom.

16:00-17:30 «ΞεΖΟΟΜίστηκε η μαμά;»:
ένα εργαστήρι αποκλειστικά για μαμάδες.
Θα παίξουμε με λέξεις, θα βγάλουμε όλη μας τη δημιουργικότητα, θα γνωριστούμε και θα μοιραστούμε στιγμές ζωής. Υποχρεωτικό το χαρτί και το μολύβι, οι ξυλομπογιές ή οι μαρκαδόροι, η διάθεση να γελάσουμε και να περάσουμε όμορφα και καλό Ίντερνετ! Προαιρετικός ο καφές, η μάσκα ομορφιάς ή το μακιγιάζ. Έλα στην παρέα μας.
Σύλληψη, σχεδιασμός, εμψύχωση: Δέσποινα Χαραυγή

16:00
Πρεμιέρα βιντεοσκοπημένων αφηγήσεων παραμυθιών για παιδιά στο κανάλι της ΑμκΕ ΚΑΧΤΑ στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCQsr_BxPCc5rzxz4dJOKwRA).

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Βούλγαρη Σάσσα, Κολοκυθά Παναγιώτα, Λιόγαρη Χριστίνα, Ξενάκη Ελίζα, Παραμυθανθός-ομάδα αφήγησης, Τσατσαρώνη Στέλλα, Χανδακάρη Λίζη.

21:00 Πρεμιέρα βιντεοσκοπημένων αφηγήσεων παραμυθιών, ποιημάτων και τραγουδιών για ενήλικες και εφήβους στο κανάλι της ΑμκΕ ΚΑΧΤΑ στο youtube (https://www.youtube.com/channel/UCQsr_BxPCc5rzxz4dJOKwRA).
Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Βερνάρδος Χρήστος, Βοσκαρίδου Κατερίνα, Λεμπέση Γεωργία, Μαμακούκα Λίζα, Μαυροματάκης Κωνσταντίνος, Νικολουδάκης Βαγγέλης και Γιώργος, Προύσαλης Δήμητρης, Τσίγγου Στέλλα.


1ο Φεστιβάλ Λόγου και Καλλιτεχνικής Έκφρασης

Διοργάνωση: Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΧΤΑ
υπό την αιγίδα του Εργαστηρίου Οπτικοακουστικών Μέσων του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου

 

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.