Αντώνης Ρέμος σε δωρεάν online μουσική συναυλία

Απολαύστε τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου εντελώς δωρεάν, αποκλειστικά στο Facebook και το Instagram της ZeniΘ το Σάββατο 17 Απριλίου.

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κορυφαίο τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού και από μία τις μεγαλύτερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού έρχεται στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ για να συμμετέχει σε ξεχωριστές δράσεις με πολλές εκπλήξεις, ξεκινώντας από μία μουσική βραδιά που θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Facebook και το Instagram της εταιρείας, δωρεάν για όλους.

Η διαδικτυακή συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο θα μεταδοθεί το Σάββατο 17 Απριλίου στις 8.00 μ.μ. μόνο μέσα από το Facebook και το Instagram της ZeniΘ. Σε μία σπάνια online εμφάνιση, ο σπουδαίος καλλιτέχνης και η πολυμελής ορχήστρα του έρχονται για να μαγέψουν και να ταξιδέψουν μουσικά το κοινό της ZeniΘ μέσα από μοναδικές εκπλήξεις και αγαπημένες επιτυχίες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.

O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Αντώνη Ρέμο, τον κορυφαίο Έλληνα τραγουδιστή στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ZeniΘ και ανυπομονούμε να τον απολαύσουμε μαζί με το κοινό μας στην αποκλειστική διαδικτυακή συναυλία του στο Facebook και το Instagram της εταιρείας! Η προσθήκη του Αντώνη Ρέμου στην ομάδα μας εντάσσεται στο πλαίσιο της φιλοσοφίας μας να προσφέρουμε αξέχαστες εμπειρίες στους πελάτες μας, τους οποίους θέλουμε διαρκώς να επιβραβεύουμε έμπρακτα για την εμπιστοσύνη τους μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες μας, αλλά και ανατρεπτικές και κορυφαίες συνεργασίες μας».

Δείτε το video-ανακοίνωση της συναυλίας ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.