Το νέο βιβλίο της Έλενας Γεράνη “Χρυσές Πουέντ” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή

Έλενα Γεράνη “Χρυσές Πουέντ”

Το πάθος του χορού, η ανταγωνιστική σχέση μιας κόρης με τη μητέρα της και ο ατέρμονος αγώνας προς την τελειότητα καθορίζουν την πλοκή του κοινωνικού μυθιστορήματος της Έλενας Γεράνη “Χρυσές Πουέντ”, που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Πηγή.

Ο έρωτας θα λυτρώσει την πρωταγωνίστρια και θα την οδηγήσει στην πολυπόθητη ευτυχία;

Περιγραφή

Ένα χρυσό εισιτήριο µπορεί να τη στείλει µε υποτροφία στη Νέα Υόρκη. Θα έχει την ευκαιρία να µπει σε διεθνείς σκηνές, να βιώσει την καταξίωση, να µεθύσει από δόξα. Απόψε είναι η βραδιά της. Η επιτυχία είναι µονόδροµος. Αυτό θέλει. Αυτό θέλει;

Τώρα δεν µπορεί να τυλίξει ούτε τις κορδέλες της πουέντ της. Κάθεται απομονωμένη στο δάπεδο του διαδρόμου, στριµωγµένη στο κοστούµι της. Είναι αρκετά χλωµή, αλλά και αρκετά βαµµένη για να φαίνεται. Μόνο τα µάτια της µαρτυρούν αυτό που µε κόπο προσπαθεί να κρύψει. Υποφέρει. Η προκαθορισμένη πορεία της την πνίγει. Το αυστηρό πλαίσιο µέσα στο οποίο µεγάλωσε τη λυγίζει. Όσα τόλμησε να ζήσει σαν ένα αργοπορημένο εφηβικό ξέσπασµα, ύστερα από εκείνη τη βραδιά στην Περαία, την καταδιώκουν. Όχι, δεν μπορεί να κάνει πίσω.

Τα µάτια που την κοιτάζουν από την πλατεία του Αριστοτελείου Θεάτρου, στις 25 του Μάη.

Βιογραφικό Συγγραφέα

Η Έλενα Γεράνη γεννήθηκε το 1989 στη Λαµία. Μεγάλωσε στη δυτική Φθιώτιδα, και συγκεκριμένα στη Σπερχειάδα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, έχει ολοκληρώσει το πρόγραµµα Επιµέλειας και Διόρθωσης Κειµένου του ΕΚΠΑ και συχνά παρακολουθεί επιµορφωτικά σεµινάρια Ψυχολογίας. Εργάζεται ως υπάλληλος σε συµβολαιογραφείο και ως φιλόλογος. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες.

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.