“Ο Θεός του φόβου”: παρουσίαση του μυθιστορήματος της Αλμπέρτας Τσοπανάκη

“Ο Θεός του φόβου”

Την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η διαδικτυακή παρουσίαση του μυθιστορήματος της Αλμπέρτας Τσοπανάκη “Ο Θεός του φόβου”.

Θα διαβάσουν οι Λεωνίδας Κακούρης (Ηθοποιός), Αθηνά Παππά (Ηθοποιός – Σκηνοθέτης), Λουκάς Θάνος (Συνθέτης- Σκηνοθέτης – Ηθοποιός),  Αλμπέρτα Τσοπανάκη (Ηθοποιός –  Σκηνοθέτης –  Συγγραφέας). Παρεμβαίνουν οι Χρήστος Κόκκορης (Νευρολόγος – Ψυχίατρος), Κωνσταντίνος Μπούρας (Κριτικός θεάτρου –  Θεατρολόγος, Συγγραφέας), Λέανδρος Πολενάκης (Κριτικός θεάτρου – Συγγραφέας).

Συντονίζει/παρεμβαίνει η Ελένη Καρασαββίδου, (Συγγραφέας, Πανεπιστημιακός)

Διαδικτυακή παρουσίαση του μυθιστορήματος της Αλμπέρτας Τσοπανάκη "Ο Θεός του φόβου" την Κυριακή 28 Μαρτίου

Σχετικά με το βιβλίο:

«Η μοίρα των κατατρεγμένων που ζητήσανε ελπίδα και πατρίδα στα μαύρα νερά του Αιγαίου χτυπά αδυσώπητα πνίγοντάς τους… Όμως μια μικρή ζωή είχε άλλη τύχη… Διασώζεται…‘’Την κυρίεψε ο φόβος συνειδητοποιώντας ότι είναι ολομόναχη και άρχισε να μετράει τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών της. Τα μετρούσε με μανία επαναλαμβάνοντας συνεχώς τους αριθμούς, ένα, δύο, τρία, δεκαεπτά, δεκαεννέα, είκοσι. Επιτάχυνε το μέτρημα εφιαλτικά λες και βρισκόταν σε ψυχωτική εγρήγορση. Έχω είκοσι δάχτυλα είπε στο τέλος ήρεμη. Ύστερα άρχισε να μετράει τα μάτια της, ένα, δύο, φώναξε, διερωτήθηκε τι ακριβώς σήμαινε η αλήθεια. Για να απαντήσει στον εαυτό της ότι η αλήθεια είχε είκοσι δάχτυλα και δύο μάτια…’»

Διαδικτυακή παρουσίαση του μυθιστορήματος της Αλμπέρτας Τσοπανάκη "Ο Θεός του φόβου" την Κυριακή 28 Μαρτίου

Διαδικτυακή Παρουσίαση του Μυθιστορήματος  της Αλμπέρτα Τσοπανάκη

«Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ»

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ

Ελεύθερη είσοδος στο link

https://meet.jit.si/securefreespeechsecureourfreedom

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 523 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.