Διαδικτυακά μαθήματα Κοπτικής-Ραπτικής από το Δήμο Κορδελιού-Εύοσμου

Διαδικτυακά μαθήματα Κοπτικής-Ραπτικής

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού-Ευόσμου, αξιοποιώντας την σύγχρονη τεχνολογία ανταποκρίνεται στο αίτημα όλων όσων επιθυμούν να γεμίσουν δημιουργικά τον χρόνο τους (εξ αιτίας της πανδημίας και του εγκλεισμού στο σπίτι) και αρχίζει την διαδικτυακή παράδοση μαθημάτων του επιμορφωτικού τμήματος ΚΟΠΤΙΚΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ -ΠΑΤΡΟΝ- ΣΧΕΔΙΟ κ.α

Πρόκειται για ένα πρότυπο εργαστήρι γεμάτο γνώσεις από τον μαγικό κόσμο της δημιουργίας των ρούχων, συνδυάζοντας παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές με χρήσιμες συμβουλές και τρικ  από τις ποιότητες των υφασμάτων μέχρι την χρήση των οικιακών ραπτομηχανών.

Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία της ΔΗΚΕΚΕ στο πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού, οδός Εθν. Αντίστασης 56, 3ος όροφος και στα τηλέφωνα: 2310767659 & 6972014626.

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.