«Τάρτα ροδάκινο» του Μηνά Βιντιάδη σε online streaming προβολή

«Τάρτα ροδάκινο» του Μηνά Βιντιάδη σε online streaming προβολή το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 21:00.

Ιλαροτραγωδία σε δυο πράξεις. Ένα ζευγάρι γιορτάζει τα 25 χρόνια του γάμου του. Εκείνος είναι διαφημιστής, εκείνη βιολονίστα. Η ιδιαιτερότητα του έργου έγκειται στο ότι στο πρώτο μέρος μιλάει ο άνδρας, και στο δεύτερο η γυναίκα, εκτός από τη σκηνή του τέλους που μιλάνε για λίγο και οι δύο. Ενώ απευθύνονται ο ένας στον άλλο είναι σα να μιλούν στον εαυτό τους, σα να σκέπτονται φωναχτά, μα ο άλλος δεν μπορεί ν’ απαντήσει, παρόλο που συμμετέχει στη δράση. Σ’ ένα δωμάτιο όλες οι αλήθειες και τα ψέματα μιας μεγάλης ζωής και πάνω στο τραπέζι μια τάρτα ροδάκινο πικρή σαν δηλητήριο.

Στο θεατρικό έργο “Τάρτα Ροδάκινο” του Μηνά Βιντιάδη, σε σκηνοθεσία του Μανώλη Ιωνά, παρακολουθούμε μία αιρετική ματιά στη σχέση αγάπης και μίσους ενός ζευγαριού που ζει δίπλα μας. Ή μήπως είμαστε εμείς; Πρωταγωνιστούν η Άννα Αδριανού και ο Δημήτρης Μαζιώτης.

Συντελεστές

Δραματουργία: Μηνάς Βιντιάδης
Σκηνοθεσία: Μανώλης Ιωνάς
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Βοηθός σκηνοθέτη: Έλενα Αγγελοπούλου

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί:
Άννα Αδριανού (Γυναίκα)
Δημήτρης Μαζιώτης (Άντρας)

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στις 21:00

Εισιτήρια: 5 ευρώ στο viva.gr

Η προπώληση ξεκίνησε. Μπορείτε να προμηθευτείτε το εισιτήριό σας από εδώ: https://www.viva.gr/tickets/theater/streaming/tarta-rodakino-tou-mina-vintiadi/

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.