Οι Cubaneros γιορτάζουν την “Ημέρα των Νεκρών” σε ένα διαφορετικό live streaming

Dia De Los Muertos: Οι Cubaneros γιορτάζουν την Ημέρα των Νεκρών στην Πάτρα!

Το παγκόσμιας απήχησης συγκρότημα Cubaneros διοργανώνει διαδικτυακή latin συναυλία για την “Ημέρα των Νεκρών” ως φόρο τιμής στην “κεκοιμημένη” Μουσική Βιομηχανία

Η “Ημέρα των Νεκρών” ή αλλιώς “Dia De Los Muertos” στα Ισπανικά – είναι η γιορτή κατά την οποία οικογένειες και φίλοι συγκεντρώνονται εις μνήμην των αγαπημένων τους που έχουν χαθεί από τη ζωή, για να εορτάσουν και να τους θυμηθούν.

Οι Cubaneros αποφάσισαν εορτάσουν την «Ημέρα των Νεκρών» και να παίξουν μουσική για καλλιτέχνες που αναγκάστηκαν να σιωπήσουν τις νότες τους λόγω του Covid 19. Στις 2 Νοέμβρη, το συγκρότημα θα εκπέμψει υπερατλαντικά για τους θαυμαστές τους στο Μεξικό, ενώ θα είναι συνδεδεμένοι με το κοινό τους στην Ισπανία και φυσικά στην Ελλάδα.

Έχοντας γνώση της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του κόσμου, η συναυλία είναι δωρεάν με ανοιχτό λογαριασμό για δωρεές.

Η συναυλία θα προβληθεί ζωντανά στις 23.00 το βράδυ ώρα Ελλάδας. Οι καλλιτέχνες του συγκροτήματος λένε: «Κάποιες φορές η προοπτική του τέλους μας χαμογελά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χαμογελάσουμε πίσω». Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε και εσείς στην μουσική εορτή των Cubaneros.

Το live θα μεταδοθεί από το Noisebox Studio στο κανάλι των Cubaneros στο Youtube και θα αναμεταδοθεί από το Facebook.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συναυλία κάνοντας εγγραφή εδώ: Cubaneros Official Youtube Channel (Subscribe)

Αναμετάδοση της συναυλίας θα γίνει από την FacebookEvent: https://www.facebook.com/events/334017084564940/

 

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.