ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ with Full Band Live στη Βαβυλωνία του Μύλου Open Air

ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ with Full Band Live
Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020
Βαβυλωνία – Μύλος Open Air

Τo Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ με την μπάντα του, Live στη σκηνή της Βαβυλωνίας, στον ανοικτό χώρο του Μύλου, με ένα Setlist αποτελούμενο από όλα τα κομμάτια που τον έχουν κατατάξει στην πρώτη γραμμή του Ελληνικού Hip Hop.

Μοναδικές εκδοχές, πολλές από τις οποίες ακούστηκαν για πρώτη φορά στην σκηνή της Τεχνόπολης στην Αθήνα τον Ιούλιο, και άφησαν κοινό και δημοσιογράφους άφωνους.

Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, ήδη από το 2015 είχε ξεκινήσει τις εμφανίσεις με συνοδεία ζωντανών μουσικών οργάνων, ενώ το 2019 προχώρησε στην δημιουργία πλήρους μπάντας ( Τύμπανα, Πλήκτρα, Κιθάρες, Μπάσο, DJ ). Έδειξε τα διαπιστευτήριά του στο περσινό Release Athens Festival, στο Pepper Church Sessions τον περασμένο Γενάρη και τελικά στην Τεχνόπολη τον Ιούλιο, δίνοντας μια άλλη διάσταση στη μουσική του, περνώντας το Hip Hop σε ετερόκλητα ακροατήρια.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, στην τιμή των 10 ευρώ

|| Φυσικά Σημεία Προπώλησης ||
– Ηλιοτρόπιο Cafe Bar (πλ. Ναυαρίνου)
– Σάρωθρον Cafe Bar (Λαδάδικα)
– Διώροφον Cafe Bar (Καλαμαριά)
– Calderon Cafe Bar (Συκιές)
– Παπασωτηρίου Ζαχ/στείο (Εύοσμος)

|| Online Προπώληση : https://www.goldmall.gr/ ||

Ώρα Προσέλευσης : 20.00 // Ώρα Έναρξης : 21.00

Υπενθυμίζουμε ότι η συναυλία θα διεξαχθεί στον εξωτερικό χώρο του Μύλου, αποκλειστικά για καθήμενους και πως οι θεατές θα πρέπει να ακολουθήσουν τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για την διαφύλαξη της ατομικής τους υγείας, αλλά και της υγείας των γύρω τους.

Χορηγός Επικοινωνίας: http://www.stellasview.gr

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.