Χριστόφορος Ζαραλίκος «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» Μέρος Δεύτερο στον Μύλο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΖΑΡΑΛΙΚΟΣ
«Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά»
Μέρος Δεύτερο
ΜΥΛΟΣ open air Βαβυλωνία
Παρασκευή 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος, ο καλύτερος κωμικός του κόσμου σύμφωνα με την έγκυρη γνώμη της μάνας του, έρχεται για δεύτερη φορά την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στην Αυλή του Μύλου στη Θεσσαλονίκη για να μας επιστρέψει στην «Νέα Κανονικότητα»!

Στην stand up comedy παράσταση «Επιστροφή στην Κανονικότητα… Ξανά» Μέρος Δεύτερο, θα υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα μέχρι να του βάλουν τσιμέντο στα πόδια και να τον πετάξουν σε μια μπανιέρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα!

Στην παράσταση συμμετέχουν: Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, 3 Εισαγγελείς και 5 Λοιμωξιολόγοι, 2 Επιδημιολόγοι, τα ΜΑΤ και μέλη στης ομάδας «ΔΙΑΣ».

Ηχοληψία: Άρης Πρόδρομος.

————————————————
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΜΥΛΟΣ
Βαβυλωνια open air
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη

? Ώρα προσέλευσης: 20:30 ? Ώρα έναρξης 21:30
Διάρκεια: 90’

? Είσοδος: 12€
? Προπώληση 10€ https://bit.ly/2VjS4gq
? (ΑμεΑ / άνεργοι / φοιτητές με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας): 10€ (εισιτήρια στο ταμείο)
? e-ticket https://bit.ly/3335bps

Προτείνεται η σταδιακή άφιξη του κοινού καθώς και η προαγορά των εισιτηρίων και η προκράτιση θέσεων ώστε να μην δημιουργούνται μεγάλες ουρές.
————————————————
☎️?Για κρατήσεις θέσεων τηλεφωνικά στο 2310.510081, 6949950530
Εναλλακτικά: επικοινωνείτε με μήνυμα στο inbox της σελίδας Mylos Club Thessaloniki με το όνομά σας, τηλέφωνο και αριθμό ατόμων.
————————————————


Με σεβασμό στο υγειονομικό πρωτόκολλο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η τήρηση των μέτρων ατομικής και συλλογικής προστασίας αποτελεί μέριμνα όλων μας.

Ο χώρος υποδέχεται μόνο καθήμενους και όχι όρθιους θεατές και λαμβάνεται μέριμνα σε όλη την διάρκεια του θεάματος ώστε οι θεατές να παραμένουν στις θέσεις τους.

Το κοινό συστήνεται να φορά μη ιατρική μάσκα και να χρησιμοποιεί αντισηπτικό διάλυμα κατά την είσοδο και έξοδό του από το χώρο της εκδήλωσης καθώς και να τηρεί αποστάσεις 1,5 μέτρου στις ουρές των εκδοτηρίων όσο και των bar.

——————————————
Links:
Site: https://zaralikos.gr/
FB: https://www.facebook.com/Christoforos.Zaralikos

 

Χορηγός Επικοινωνίας: http://www.stellasview.gr

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.