Νέα ημερομηνία για την 5η Art Thessaloniki Fair

Αποφασίστηκε σε συνεργασία με την ΔΕΘ-HELEXPO η μόνιμη διοργάνωση της Art Thessaloniki Fair τον μήνα Μάιο Η 5η Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair θα διοργανωθεί 20-23/5/2021.

Ανακοίνωση για τη νέα ημερομηνία διοργάνωσης: Αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα την εξάπλωση του COVID-19 και τον σοβαρό κίνδυνο από την διασπορά του, προκειμένου να προστατεύσουμε τους συμμετέχοντες, galleries, καλλιτέχνες, φιλότεχνους επισκέπτες, αποφασίσαμε σε συνεργασία με την ΔΕΘ-HELEXPO την μόνιμη διοργάνωση της Art Fair τον μήνα Μάιο.

Αντιμετωπίζοντας με σοβαρότητα την εξάπλωση του COVID-19 και τον σοβαρό κίνδυνο από την διασπορά του, προκειμένου να προστατεύσουμε τους συμμετέχοντες, galleries, καλλιτέχνες, φιλότεχνους επισκέπτες, αποφασίσαμε σε συνεργασία με την ΔΕΘ-HELEXPO την μόνιμη διοργάνωση της Art Fair τον μήνα Μάιο.

Θα έχουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης ενώ ιατρικό προσωπικό θα βρίσκεται στην είσοδο του κτιρίου, σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.  Έχουμε σχεδιάσει διαδρόμους 7 μέτρων, με ξεχωριστή είσοδο-έξοδο, για την αποφυγή συνωστισμού στα περίπτερα 10-9-8 που καλύπτουν 6000τμ.

Για 2η φορά η Πολιτιστική Εταιρεία Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος (ΠΕΕΒΕ) σε συνεργασία με την Art Thessaloniki International Contemporary Art Fair καθιερώνουν το βραβείο “MATAROA”.  (Σύντομα θα δοθεί νέα ημερομηνία συγκέντρωσης των αιτήσεων για τους καλλιτέχνες.) Η Διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Παντελής Τσάτσης με την ομάδα του, θα συνεχίσει να υποστηρίζει τον Πολιτισμό, τις Καλές Τέχνες και τους Δημιουργούς, με στόχο να αλλάξει τα καλλιτεχνικά δρώμενα στο ΝΑ άκρο της Ευρώπης σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο.
Το ραντεβού μας ανανεώνεται για την 5η Art Thessaloniki Fair στις 20-23 Μαΐου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο art-thessaloniki.helexpo.gr

 

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.