Στηρίξτε τα θέατρα: η αγωνιώδης κραυγή όλων των ανθρώπων του θεάτρου και του θεατρόφιλου κοινού

Η συντακτική ομάδα του Stellasview θέλοντας να ενώσει τη φωνή της μαζί με όλους τους ανθρώπους του θεάτρου, προτρέπει τους αναγνώστες του να στηρίξουν τα θέατρα και τις παραγωγές θεάματος σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Το θέατρο είναι το καταφύγιο της ψυχής μας, η διασκέδασή μας, η ανάσα μας, το γέλιο και το δάκρυ μας χρόνια τώρα και δεν πρέπει να μένουμε αμέτοχοι στο κλιμακούμενο φαινόμενο της ακύρωσης πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο χειμώνας που έρχεται θα είναι δύσκολος για τους ανθρώπους του θεάτρου, αλλά και εμείς οι ίδιοι πως θα ζήσουμε χωρίς πολιτισμό;

Στο θέατρο τηρούνται όλα να απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, οι αποστάσεις, η ολοκληρωτική εξάλειψη της αναμονής σε ταμεία, φουαγιέ και γενικά σε ουρές. Γιατί λοιπόν το θέατρο να θεωρείται πιο επικίνδυνο από άλλες παρόμοιες συγκεντρώσεις οι οποίες και δεν ελέγχονται, αλλά και δεν έχουν το πολιτιστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόσημο του θεάτρου;

Το θέατρο κολλάει μόνο πολιτισμό, στηρίξτε το!

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.