Βασίλης Γάκης: “Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα και σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις”

Ο Βασίλης Γάκης, πρόεδρος του Δ.Σ. του ΟΜΜΘ, μίλησε στο StellasView και στη δημοσιογράφο Εύα Μαρά για το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Αναφέρθηκε στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Μεγάρου για το καλοκαίρι.

Οι τρεις ενότητες στις οποίες αυτό αναπτύσσεται είναι:

α) ο θερινός κινηματογράφος «Σινεμά με θέα», σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,

β) ο «Κύκλος Νέων Μουσικών» με σπουδαστές ωδείων της Θεσσαλονίκης που παρουσιάζουν τη δουλειά τους (μια ενότητα που θα συνεχιστεί και κατά τη χειμερινή περίοδο), και

γ) οι συναυλίες και οι άλλες εκδηλώσεις στην πλατεία, που παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία καλύπτοντας μια ευρύτατη γκάμα μουσικών επιλογών.

Όπως υπογραμμίστηκε, όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών υποδείξεων της πολιτείας, το δε μικρό αντίτιμο (10€ και 5€ το μειωμένο εισιτήριο) κρίθηκε απαραίτητο μεταξύ άλλων ώστε να υπάρξει μια τάξη στην προσέλευση, καθώς οι θέσεις λόγω των μέτρων είναι περιορισμένες.

ο κ. Γάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο θέμα του καλλιτεχνικού διευθυντή του Μεγάρου. Όπως είπε, είναι θέμα ημερών να υπογραφεί η ΠΥΣ (Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου) με βάση την οποία θα προκηρυχθεί η θέση. Θα πρόκειται για μια ανοιχτή και διάφανη διαγωνιστική διαδικασία κατά την οποία η επιτροπή αξιολόγησης θα κρίνει τις υποψηφιότητες που θα κατατεθούν και θα κάνει τη σχετική εισήγηση στο Δ.Σ., που σύμφωνα με τον νόμο είναι το αρμόδιο όργανο να προχωρήσει σ’ αυτόν τον διορισμό.

Το μήνυμα του κυρίου Γάκη είναι:

“Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία και σιγά-σιγά, βήμα-βήμα θα τα καταφέρουμε. Σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο κανάλι μας στο YouTube εδώ:

Συνέντευξη: Εύα Μαρά

video: Στέλλα Πέρπερα

Περισσότερες πληροφορίες  θα βρείτε εδώ

#StellasView #interview #News

Το StellasView στην καρδιά ❤ των πολιτιστικών γεγονότων της πόλης μας!

 

Βρείτε μας στα social media του StellasView:

Facebook: https://www.facebook.com/Stellasview-1549199718743717/

Instagram: https://www.instagram.com/stellasview.gr/

Youtube: https://www.youtube.com/c/StellaPerpera

Twitter: https://twitter.com/StellaPerpera

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.