Κριτική για το ερωτικό φιλμ «365 DNI» του NETFLIX

Image from the movie ""
© − All right reserved.


Για να δείτε τη βαθμολογία της ταινίας από την ομάδα μας πατήστε εδώ

Το ερωτικό φιλμ “365 DNI” ή αλλιώς στα ελληνικά «365 Μέρες», το οποίο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σελλερ της Πολωνής συγγραφέως Blanka Lipinska, είναι διαθέσιμο στο Netflix.  

Περιγραφή:

Στην ταινία 365 DNI ένα στέλεχος εταιρείας παγιδευμένο σε μια αδιάφορη σχέση πέφτει θύμα ενός αρχιμαφιόζου που την φυλακίζει και της δίνει έναν χρόνο για να τον ερωτευτεί.

Ο Massimo είναι μέλος της μαφίας της Σικελίας και η Laura είναι διευθυντής πωλήσεων. Εκείνη δεν περιμένει ότι σε ένα ταξίδι στη Σικελία προσπαθώντας να σώσει τη σχέση της, ο Massimo θα την απαγάγει και θα της δώσει 365 ημέρες για να ερωτευτεί μαζί του.

Η ταινία έχει προκαλέσει αντιδράσεις για το περιεχόμενο της, λόγω των άγριων σκηνών “softcore” sex. Πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει «κακή» και «υπερτιμημένη», άλλοι ότι είναι μια κακή απομίμηση των «50 Αποχρώσεων του Γκρι», ενώ θεωρούν πως οι σκηνές της είναι αρκετά τολμηρές και ρεαλιστικές. Εμείς θα λέγαμε απλά ότι είναι μια συμπαθητική ταινία για να περάσεις ένα βράδυ με την παρέα σου τρώγοντας πίτσες και πίνοντας μπύρες.  

Άποψη: Νέστορας Αναστάσιος 


Poster for the movie ""

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.