«Όποιος θέλει χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη “Όποιος θέλει χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του”, που σκηνοθέτησε επιτυχώς ο ίδιος, όχι μόνο θα επαναληφθεί στο θέατρο “Ήβη”, αλλά θα παιχτεί με άλλο θίασο σε κεντρικό θέατρο της Θεσσαλονίκης.

Μια από τις μεγαλύτερες καλλιτεχινικές και εμπορικές επιτυχίες της περασμένης σεζόν, το “Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του”, θα επιστρέψει τον Οκτώβριο στην “έδρα” του, το θέατρο “Ήβη”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παράσταση έριξε άρον- άρον αυλαία λόγω κορονοϊού, με απανωτά sold out για αυτό και οι Θεατρικές Σκηνές, της έδωσαν το πράσινο φως και για τον ερχόμενο χειμώνα- ήδη μάλιστα ξεκίνησε και η προπώληση των εισιτηρίων, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για την 1η Οκτωβρίου.

Ξεχωριστά να σημειώσουμε πως η δυνατή κωμωδία θα παρουσιαστεί και σε κεντρικό θέατρο της Θεσσαλονίκης, πάντα σε σκηνοθεσία του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά με άλλο θίασο, τον οποίο θα φτιάξει εκείνος με αμιγώς βορειοελλαδίτες ηθοποιούς, μια κίνηση πρωτότυπη και σημαντική αφού θα στηριχτεί μέσα από αυτή το έμψυχο δυναμικό της συμπρωτεύουσας.

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.