Παρουσίαση Βιβλίου “Νοητικές Ασκήσεις” της Μάγδας Τσολάκη

Νοητικές Ασκήσεις
Alzheimer Ελλάς
Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 Θεσσαλονίκη

Οι Εκδόσεις iWrite, τα βιβλιοπωλεία “Μαλλιάρης-Παιδεία” και η κα Μάγδα Τσολάκη και οι συνεργάτες της Alzheimer Hellas σας παρουσιάζουν το νέο εγχειρίδιο ασκήσεων για τη στήριξη ατόμων με μνημονικά προβλήματα, με τίτλο «Νοητικές Ασκήσεις».

Για το βιβλίο, εκτός από την κα Τσολάκη (Νευρολόγος- Ψυχίατρος, Θεολόγος, Καθηγήτρια ΑΠΘ, Δ/ντρια Α΄ Νευρολογικής Κλινικής ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ν. Alzheimer) θα μιλήσουν η κα Χριστίνα Αγωγιάτου (Ψυχολόγος Κέντρου Ημέρας «Αγία Ελένη» – μέλος της συγγραφικής ομάδας) και ωφελούμενος του Κέντρου Ημέρας «Αγία Ελένη».
Συντονίζει ο Αλέξανδρος Τριανταφύλλου (Δημοσιογράφος).

Από το οπισθόφυλλο
Αυτό το εγχειρίδιο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης των ατόμων με μνημονικά προβλήματα που δεν μπορούν να επισκεφθούν τα Κέντρα Ημέρας μας ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν από την αποτελεσματικότητα των προγραμμάτων που έχουμε σχεδιάσει και εφαρμόζουμε σε αυτά.
Οι συγγραφείς
Σκοποί της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών (Alzheimer Ελλάς) είναι η δημιουργία δομών, υπηρεσιών και συνθηκών που βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ασθενών με άνοια, αλλά και των περιθαλπόντων τους, η υποστήριξη της έρευνας, η προώθηση μέτρων πρόληψης και η βελτίωση της διάγνωσης της ασθένειας.

Στόχος της εταιρείας είναι να οδηγήσει στην όσο το δυνατόν μικρότερη περιθωριοποίηση και στην έγκαιρη αναζήτηση βοήθειας. H Alzheimer Hellas λειτουργεί δύο Μονάδες Αντιμετώπισης Προβλημάτων Νόσου Alzheimer στη Θεσσαλονίκη («Αγία Ελένη», Πέτρου Συνδίκα 13, Τηλ: 2310 810411 και «Άγιος Ιωάννης», Κων/νου Καραμανλή 164, Τηλ: 2310 351451-5).

Μαλλιάρης-Παιδεία

Δημ.Γούναρη 39 (καμάρα)

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.