Θεατρικό workshop «Lights On. Ready – Set – Pitch» στο Θέατρο Άρατος

Διεθνές θεατρικό workshop με θέμα «Lights OnReady – Set – Pitch» διοργανώνει για άλλη μια φορά η θεατρική ομάδα  Άρατος που εδρεύει στο ομώνυμο θέατρο της Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο workshop βασίζεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Erasmus+ «The PitchTheatre of Ideas» και συμμετέχουν Οργανισμοί από την Κροατία, την Τουρκία, την Σλοβενία, την Βουλγαρία και την Ελλάδα.

Στο επίκεντρο του διεθνούς εργαστηρίου είναι η θεατρική προετοιμασία ενός συμμετέχοντα για να παρουσιαστεί σε ένα επαγγελματικό pitching. Το θέατρο «οπλίζει» με τις τεχνικές του και ενθαρρύνει ανθρώπους που θέλουν να βγουν στον επαγγελματικό στίβο.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη έχοντας ως θέμα «Θεσσαλονίκη. Πόλη των Τεχνών και του Τουρισμού».

Το όχημα που θα μας ταξιδέψει είναι το…θέατρο!!!

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

LTT C5 Thessaloniki

Workshop: LIGHTS ON. Ready – Set – Pitch

Διοργανωτής: Θέατρο Άρατος (Theatro Aratos)

Workshop:        02 – 06.12.2019

Interim TPM2:  06 – 07.12.2019

Εισαγωγή: Βασίλης Τσικάρας

Θέατρο Άρατος (Μοσκώφ 12/ Τ. 2315 312487)

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.