Κριτική για την ταινία «Φαντασία» σε σκηνοθεσία Αλέξη Καρδαρά

Ήμασταν εκεί για εσάς, το stellasview.gr βρέθηκε στον πολυκινηματογράφο Cineplexx στο εμπορικό κέντρο One Salonica και παρακολούθησε την ελληνική ταινία «Φαντασία» σε σκηνοθεσία του Αλέξη Καρδαρά, με τους: Στέλιο Μάινα, Γιάννη Στάνκογλου, Βίκυ Παπαδοπούλου και Ρένα Μόρφη.

Η ταινία παίζεται ήδη αυτές τις μέρες στους κινηματογράφους όλης της χώρας.

Ιστορία: Στην Αθήνα του 1993 μια νεαρή τραγουδίστρια καταφθάνει από την επαρχία στο νυχτερινό κέντρο «Χάντρες» και γίνεται πρώτο όνομα δίπλα στο βετεράνο μπουζουξή και συνθέτη Βλάση Χρηστάκη. Η γνωριμία της με το λαϊκοπόπ είδωλο Νίκο Κόκκινο όμως θα είναι καθοριστική και ο έρωτάς τους θα αλλάξει τη ζωή και των τριών τους για πάντα.

Η «Φαντασία» είναι ένα όμορφο και γρήγορο νοσταλγικό μουσικό μελόδραμα. Μια ταινία που θα σας χαρίσει μια ενδιαφέρουσα και ψυχαγωγική κινηματογραφική έξοδο

Η «Φαντασία» είναι ένα όμορφο και γρήγορο νοσταλγικό μουσικό μελόδραμα, το οποίο θυμίζει πολύ την αξέχαστη ταινία των Αλίκης και Παπαμιχαήλ «Ένα Αστέρι Γεννιέται» με πολύ όμορφη λαϊκή μουσική και τραγούδια και με την αισθητική των ταινιών των 80’s και 90 ‘s (δηλαδή της περιόδου στην οποία αναφέρεται η ιστορία).

Ο Καρδάρας σκηνοθετεί μια ενδιαφέρουσα και γρήγορη ταινία για την σαθρή ευδαιμονία των νυχτερινών μαγαζιών της δεκαετίας του 90, η οποία μας βάζει στο κλίμα των παρασκηνίων που επικρατούσε στα μπουζούκια εκείνη την εποχή. Η ερωτική ιστορία της ταινίας είναι δυνατή και συγκινητική και το φινάλε απροσδόκητο. Οι ερμηνείες των Μάινα, Στάνκογλου, Παπαδοπούλου και Μόρφη είναι ωραίες και μέσα στο κλίμα της εποχής. Επιπλέον η Μόρφη ερμηνεύει εξαιρετικά και τα τραγούδια της ταινίας.

Σχόλιο: Νέστορας Αναστάσιος 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τα εισιτήρια σας επισκεφτείτε την σελίδα του Cineplexx 

Βρείτε μας στα social media του Stellasview:

 

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.