Σάκης Πετρόπουλος: “Στη Μαγεία του Χριστουγεννιάτικου Αστερόκοσμου”

Σάκης Πετρόπουλος

Συνέντευξη: Εύα Μαρά

Ο εκπρόσωπος του χριστουγεννιάτικου πάρκου ¨Αστερόκοσμος¨, κ. Σάκης Πετρόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο StellasView.gr και στην δημοσιογράφο Εύα Μαρά για τον Αστερόκοσμο στη ΔΕΘ.

Όλη η Χριστουγεννιάτικη Μαγεία ξαναζωντανεύει από τις 10 Δεκεμβρίου 2022 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2023 στον φετινό Αστερόκοσμο!

 

Με αφορμή τη φετινή διοργάνωση του  Αστερόκοσμου, θα θέλαμε να μας δώσετε -εν συνόψει- τον καμβά του φετινού προγράμματος!

Ποια αποτελεί την πρωτοτυπία και τις καινοτομίες του; Που εστιάζεται η φετινή μαγεία του Αστερόκοσμου;

Εστιάζεται στα 2 μοναδικά για τη Θεσσαλονίκη παγοδρομία (δεν υπάρχουν άλλα σε όλο την περιφέρεια) στο περίπτερο 13, στο περίπτερο 15 που έχει το μαγικό σπίτι του Αη Βασίλη με τον Άγιο να περιμένει τα παιδιά για ευχές και φωτογραφίες, το σπίτι των εκπλήξεων όπου καθημερινά μια καινούρια έκπληξη θα περιμένει τα παιδιά, το σπίτι των κατασκευών με κατασκευές γλυκών και παιχνιδιών, με το καρουσελ παραστάσεις μάγους ακροβατικά παιχνίδια χορευτικά κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών και πολλές εκπλήξεις και λαμπερά event.

Στο περίπτερο 14 μια και έχουμε παγκόσμιο κύπελλο το μεγαλύτερο ξύλινο ποδοσφαιρακι με καθημερινό πρωτάθλημα. στο τόξο της ΧΑΝΘ 5 καινούρια μεγάλα ιταλικά παιχνίδια λούνα παρκ.

Ποια η εκτίμησή σας – προβλέψεις σας για τη φετινή διοργάνωση, ως εκπρόσωπός του; Πόσα παιδικά χαμόγελα θα ανθίσουν;

Ο αστερόκοσμος είναι παντός καιρού έχει 12.000 τετραγωνικά στεγασμένων χώρων και περιμένει τουλάχιστον 100.000 επισκέπτες το 60% θα είναι παιδιά.

Τι τίτλο θα δίνατε στο Φετινό Χριστουγεννιάτικο Αστερόκοσμο και ποιο αποτελεί το φετινό του σύνθημα;

Το σύνθημα μας για τον Αστερόκοσμο είναι: “Δημιουργήστε την πιο όμορφη οικογενειακή ανάμνηση- επισκεφτείτε το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας”.

Πως αισθάνεστε με την επιστροφή του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου Πάρκου της χώρας στους ρυθμούς κανονικότητας μετά από 2 χρόνια λόγω της πανδημίας;

Όλοι αισθάνονται σίγουρα ανακούφιση και την δίψα για εκτόνωση και διασκέδαση. Τους περιμένουμε.

Ο φετινός Αστερόκοσμος πέραν της μαγείας του, θα είναι προσαρμοσμένος στις επικρατούσες υγειονομικές – οικονομικές προκλήσεις;

Με 8 ευρώ εισιτήριο γενικής εισόδου που περιλαμβάνει και το πάρκινγκ δεν υπάρχει φθηνότερο σε όλη την Ευρώπη τα οποία υγειονομικά πρωτόκολλα υπάρχουν και θα τηρηθούν

Εν κατακλείδι, ποια η προσωπική ευχή σας εν όψει γιορτών και αναμονής του νέου έτους;

Καλές και ανέφελες γιορτές με πολύ αστερόκοσμο υγεία και ευτυχία.

 

Συνέντευξη: Εύα Μαρά

Θερμές Ευχαριστίες, κ.Πετρόπουλε γι’ αυτήν την ενδιαφέρουσα και φιλική Συνέντευξή μας με αφορμή το φετινό Αστερόκοσμο 20022-2023 που υπόσχεται να ανθίσει πολλά παιδικά και όχι μόνον χαμόγελα σε μια εποχή που το έχουμε περισσότερο από άλλοτε ανάγκη.

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων  ξαναζωντανεύει στο μεγαλύτερο γιορτινό Πάρκο της Ελλάδας και μας καλεί απλά να το ζήσουμε!

Γιατί, το σύνθημα του φετινού Αστερόκοσμου δεν είναι άλλο από το “Η Ζωή σαν Παραμύθι” …

 

….

Βρείτε μας στα social media του StellasView:

Facebook: https://www.facebook.com/Stellasview/

Instagram: https://www.instagram.com/stellasview.gr/

Youtube: https://www.youtube.com/c/StellaPerpera/

Twitter: https://twitter.com/StellaPerpera/

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.