Νέο E.P. «Retro Boy Revisited» από τον Tasos P.

TASOS P . RETRO BOY REVISITED E.P.”

Ο συνθέτης ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (a.k.a Tasos P.)  επιστρέφει δισκογραφικά ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του βραβευμένου με Global Award στην Αμερική άλμπουμ του “Retro Boy”, με το E.P. “Retro Boy Revisited” μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία της FM Records, Meditelectro.

Το νέο mini album διάρκειας 27 λεπτών περιέχει πέντε νέα tracks καθώς και το γαλλόφωνο τραγούδι «Été D’Amour» που κυκλοφόρησε το φετινό καλοκαίρι και γνώρισε επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αγγλία ανεβαίνοντας στο #1 του UK World Singles Chart.

Το νέο τραγούδι του E.P.  που αποτελεί και το 19ο single του δημιουργού- τιτλοφορείται «Night Runner» και πρόκειται για μια retrowave σύνθεση με ροκ φωνητικά από τον Αμερικανό τραγουδιστή Samtar. Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Χρήστος Κουτρουφίνης, ο οποίος παράλληλα είναι και ο δημιουργός του animated videoclip που βασίζεται σε πρωτότυπα γραφιστικά που δίνουν 80’ς αισθητική βιντεοταινίας και videogame μαζί, ενώ το mixing/mastering  του τραγουδιού έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Λαζάρου.

Official Video YouTube

Τα υπόλοιπα τέσσερα tracks του E.P. «Electric Nostalgia», «Feeling Blue», «We Were Children» και «Sweet Melodia» αποτελούν ιδιαίτερες ηλεκτρονικές downtempo συνθέσεις που μεταφέρουν νοσταλγικά τον ακροατή στη δεκαετία του 90.

Το “Retro Boy Revisited” κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 364 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.