Έκθεση φωτογραφίας «Εξερευνώντας τις πόλεις μας» στο Γενί Τζαμί

Έλληνες και πρόσφυγες συμμετέχουν στο «Εξερευνώντας τις πόλεις μας»

Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται την ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Εξερευνώντας τις πόλεις μας», στην οποία παρουσιάζονται έργα 38 ερασιτεχνών φωτογράφων, Ελλήνων αλλά και προσφύγων που βρήκαν ένα νέο σπίτι στην Ελλάδα. Με την υποστήριξη του προγράμματος HELIOS, των τοπικών κοινωνιών και υπό την εθελοντική καθοδήγηση φορέων από τον χώρο της φωτογραφίας, οι ερασιτέχνες φωτογράφοι ξεκίνησαν το καλλιτεχνικό ταξίδι τους στις γειτονιές στις οποίες ζουν, για να αναδείξουν ό,τι τους συναρπάζει, τους συγκινεί και τους ενώνει.

Η έκθεση φιλοξενείται στο Γενί Τζαμί (Αρχαιολογικού Μουσείου 30, Θεσσαλονίκη) και θα είναι επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο από τις 10 έως τις 16 Σεπτεμβρίου (ώρες λειτουργίας: 12:00-19:00).

ekthesi.jpg

Η δράση διοργανώνεται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης – MOMus και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της έκθεσης:

https://www.exploringourcities.com/el/

* Η έναρξη της έκθεσης θα γίνει παρουσία του Αντιδημάρχου Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργου Αβαρλή και της εκπροσώπου του ΔΟΜ Francisco Rachelle-Ann την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, στις 19.00, με αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

 

….

Βρείτε μας στα social media του StellasView:

Facebook: https://www.facebook.com/Stellasview/

Instagram: https://www.instagram.com/stellasview.gr/

Youtube: https://www.youtube.com/c/StellaPerpera/

Twitter: https://twitter.com/StellaPerpera/

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.