“Είναι Εντάξει” το νέο τραγούδι από τις 2 φωνές

Οι 2 φωνές, ένα ντουέτο από την Θεσσαλονίκη επέστρεψε με ολοκαίνουρια κυκλοφορία με τίτλο “Είναι Εντάξει” για να έρθουν να δώσουν μία θετική νότα στις μέρες που διανύουμε.

Με δική τους συνθετική και στιχουργική δημιουργια, ενορχήστρωση από τον Γιώργο Γιαννικόπουλο (Orange Studio), σκηνοθεσία & εκτέλεση παραγωγής από τη Σοφία Καλημέρη, και κινηματογράφηση από τους Animonautes, Guy Brochard & Ευγενία Τικταπανίδου, η σύνθεση της ομάδας ήρθε να φέρει το αποτέλεσμα που βλέπουμε και στο επίσημο Video Clip.

 

Όλα τα πλάνα είναι τραβηγμένα από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όπου και διαμένουν οι δύο καλλιτέχνιδες. Ξεκινώντας χρονικά από την αρχή του Video, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε πλάνα όπως αυτό του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, και πιο συγκεκριμένα πλάνα από παλιό διατηρητέο βαγόνι.

Έπειτα, βλέπουμε πλάνα από τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, καθώς και τον γύρω χώρο του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης το οποίο βρίσκεται στο σημείο όπου και ξεκινάει η ανάπλαση της Νέας Παραλίας. Στη φέγυρα του κομματιού, βλέπουμε κάποια καρέ από καθημερινές στιγμές ανθρώπων σε διάφορα μέρη της πόλης.

Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το Cast των ηθοποιών/χορευτών, το οποίο έρχεται να αγκαλιάσει τη χαρούμενη διάθεση του κομματιού.

“Είναι εντάξει, όλα σε τάξη. Η ζωή…τα έχει αυτά!” μας λένε οι 2φωνες, ένα μόττο που σπανίζει στις μέρες μας καθώς η πλειοψηφία του κόσμου έχει απορροφηθεί από τις καθημερινές δυσκολίες και τα δυσάρεστα νέα που διαβάζουμε. Μπορούμε να περιμένουμε πολλά από αυτό το ντουέτο. Το σίγουρο είναι πως ήρθαν να αφήσουν τη δική τους πινελιά αισιοδοξίας!

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.