Συναυλία των Intelligent Music Project Δωρεάν στο Θέατρο Κήπου

Intelligent Music Project

Συμμετέχοντας στο 2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2021 οι Intelligent Music Project, εμφανίζονται στο Θέατρο Κήπου, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 για την 22η επέτειο του Rock Radio 104.7, σε μια συναυλία με δωρεάν είσοδο για όλους.
Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο επικεφαλής τραγουδιστής του έργου Ronnie Romero (Rainbow, Vandenberg, Michael Schenker Group)!

Η αγάπη του Milen Vrabevski για την καλή ροκ μουσική που καταφέρνει να συνδυάσει στίχο με μελωδία σε μια εποχή ένδειας στη ροκ σκηνή, τον οδήγησε στη δημιουργία του «Intelligent MusicProject». Μια rock band με σύνθεση που αλλάζει διαρκώς, μέσα από μια σύμπραξη σπουδαίων καλλιτεχνών που εναλλάσσονται.

Από το 2012 έχουν βρεθεί κάτω από την «ομπρέλα» του Project ονόματα όπως ο Simon Phillips (Toto), ο John Payne (Asia), ο John Lewton (Uriah Heep), ο BobbyRondineli (Black Sabbath), ο Richard Grisman (RiverHound) και φυσικά ο Χιλιανός Ronnie Romero των Rainbow που θα ροκάρει επί σκηνής με τον Carl Sentance των Nazareth.

Οι «Intelligent Music Project» ξεκίνησαν ως φιλόδοξο πείραμα ενός λάτρη της καλής μουσικής στη Βουλγαρία του Milen Vrabevski και φιλοδοξούν να ανέβουν στη σκηνή και να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να ροκάρουν, ξορκίζοντας το δυστοπικό 2020.

Η συναυλία, όπως αναφέρει η σελίδα του γκρουπ στο facebook, υποστηρίζει τα Χωριά SOS στην Ελλάδα.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, κάντε την κράτησή σας στο 2310428088.

Αφίσα συναυλίας Intelligent Music Project

Πληροφορίες

Θέατρο κήπου
Νικ.Γερμανού, Πλατεία ΧΑΝΘ, Κέντρο

2ο Φεστιβάλ Καλοκαιριού 2021- Συναυλία: Intelligent Music Project
Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στις 21:00

Είσοδος Ελεύθερη

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, κάντε την κράτησή σας στο 2310428088

….

Βρείτε μας στα social media του StellasView:

Facebook: https://www.facebook.com/Stellasview/

Instagram: https://www.instagram.com/stellasview.gr/

Youtube: https://www.youtube.com/c/StellaPerpera/

Twitter: https://twitter.com/StellaPerpera/

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.