Δωρεάν online εκδήλωση τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ

Το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ διοργανώνει στις 4-6 Ιουνίου 2021 εκδήλωση για να αναδείξει το ερευνητικό έργο των τελευταίων ετών, που πραγματοποιείται από μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ομότιμους καθηγητές, μεταπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους διδάκτορες και μεταδιδάκτορες.

Οι παρουσιάσεις θα γίνουν διαδικτυακά, ενώ μια ενότητα περιλαμβάνει επιτοίχιες αναρτήσεις (poster) στα γρασίδια της Φιλοσοφικής.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει 41 ομιλίες και 18 posters, τα οποία εντάσσονται σε 17 θεματικές ενότητες, και γίνεται για πρώτη φορά στη μακρά ιστορία του Τμήματος.

Αποτελεί επίσης μια από τις τακτικές δραστηριότητες εξωστρέφειας που το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ επιθυμεί να εγκαινιάσει και να υιοθετήσει ως καλή πρακτική.


Για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση μπορείτε να συνδεθείτε στην πλατφόρμα zoom στον εξής σύνδεσμο: https://authgr.zoom.us/j/99483446445?pwd=cUJDdG42cWVZSk9na3Q1M0dzWVN3UT09Meeting ID: 994 8344 6445 Passcode: 734347

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.