7ο Φεστιβάλ Ιταλικού κινηματογράφου

Ο Ιταλικός κινηματογράφος ταξιδεύει Online
7ο Φεστιβάλ του Ιταλικού κινηματογράφου στην Ελλάδα 2021

Fare Cinema
4η Πρωτοβουλία για την προώθηση του Ιταλικού κινηματογράφου 2021

Η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Ελλάδα και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο της Αθήνας, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο AIAL, προσκαλούν όλους όσοι διαμένουν στην Ελλάδα στο σινεμά… στο σπίτι τους! Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Tempo Forte και του Δικτύου Ελληνο-ιταλικής Πολιτιστικής Συνεργασίας, με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδας, για ακόμη μια φορά ο Ιταλικός κινηματογράφος ταξιδεύει στην Ελλάδα μέσω Διαδικτύου.

Το φεστιβάλ ακολουθεί το παραδοσιακό «ζωντανό» σχήμα προτείνοντας κάθε εβδομάδα μια διαφορετική ταινία, διαθέσιμη στον «θεατή» με μια απλή και δωρεάν εγγραφή, που θα ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ. Κάθε εβδομάδα ο εγγεγραμμένος χρήστης θα λαμβάνει ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με την πρόσκληση «να πάει σινεμά» μέσω εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Εξαιτίας των γεωγραφικών περιορισμών που αφορούν στα δικαιώματα μετάδοσης των ταινιών, η είσοδος στο φεστιβάλ επιτρέπεται αποκλειστικά σε χρήστες που διαμένουν στην Ελληνική επικράτεια.

Οι πέντε ταινίες του φεστιβάλ ολοκληρώνονται με τα βίντεο της πρωτοβουλίας Fare Cinema, που στόχο έχει να παρουσιάσει την Ιταλική κινηματογραφική βιομηχανία μέσω masterclass και διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα την κινηματογραφική δημιουργία. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Υπουργείο των Εξωτερικών Υποθέσεων και της Διεθνούς Συνεργασίας σε σύμπραξη με το Υπουργείο των Πολιτιστικών Αγαθών και Δραστηριοτήτων, ICE, ANICE και το Istituto Luce Cinecittà.

Από 7/5 έως 20/6 online

Περισσότερες πληροφορίες: https://iicateneonline.gr/

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.