Στην Εκκλησία από το Σπίτι με την Περιφέρεια Αττικής και τον Πέτρο Γαϊτάνο

Η Περιφέρεια Αττικής, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, σε αγαστή συνεργασία και υπό τον άψογο συντονισμό του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου, αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, για ακόμα μία φορά προσαρμόζεται στις επιδημιολογικές συνθήκες και διοργανώνει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με τίτλο «Πάσχα ONline».

Μέσα από αυτό, η Περιφέρεια Αττικής δίνει την δυνατότητα σε πιστούς εντός και εκτός Ελλάδας, που δεν θα μπορούν να επισκεφθούν δια ζώσης τους ιερούς ναούς την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας και της Ανάστασης, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά από το σπίτι τους 🎶 ύμνους και ευαγγελικά κείμενα της κορυφαίας γιορτής της Χριστιανοσύνης.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος με τη συγκλονιστική φωνή, που έχει συνδεθεί και με την απόδοση των ύμνων της Μεγάλης Εβδομάδας, ερμηνεύει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, που τελεί υπό την προσωπική ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, και απαρτίζεται από τους σημαντικότερους ύμνους και αναγνώσματα από τα πρωτότυπα κείμενα των Ευαγγελίων για τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

🔹 Μεγάλη Πέμπτη 29 Απριλίου στις 23:30 – Πορεία στο Θείο Πάθος

🔹 Μεγάλη Παρασκευή 30 Απριλίου στις 21:30 – Επιτάφιος Θρήνος

🔹 Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου στις 14:00 – Αναστάσεως Ημέρα


Το πρόγραμμα των συναυλιών πρόκειται να μεταδοθεί και σε νοηματική γλώσσα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Αχαρνών.

Με το πέρας κάθε προβολής τα αποσπάσματα πρόκειται να διαγραφούν λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Παρακολουθήστε εδώ.

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.