Πασχαλινές δράσεις από το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται το Πάσχα με διαδικτυακές δράσεις για όλη την οικογένεια.Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης και ηχογραφημένες αφηγήσεις (podcasts) πασχαλινών παραμυθιών μαγεύουν μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά:

  • Πασχαλινά χειροτεχνήματα

Δύο αυτόνομα διαδικτυακά πασχαλινά εργαστήρια για όλη την οικογένεια πραγματοποιούνται τη Δευτέρα 26 (ώρα 12:00-13:00) και την Τετάρτη 28 Απριλίου (ώρα 16:00-17:00). Mε την καθοδήγηση της Ιφιγένειας Λελοβίτη, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κατασκευάσουν πασχαλινές, πολύχρωμες, χάρτινες χειροτεχνίες για να τις δωρίσουν στους αγαπημένους τους ή να διακοσμήσουν το σπίτι τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή σας, μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση ArchivesPIOP@piraeusbank.gr, γράφοντας ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και την ημερομηνία που προτιμάτε. Οι 40 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για τα υλικά και την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.

  • Παραμύθια για το Πάσχα

Με έμπνευση από λαϊκές αφηγήσεις και παραμύθια από όλο τον κόσμο, παρουσιάζονται, σε συνεργασία με το «Παραμυθόφωνο», δύο πασχαλινές ιστορίες με θέμα τα έθιμα και τις παραδόσεις του Πάσχα. Απολαύστε δωρεάν τις ιστορίες από τον υπολογιστή ή από κινητή συσκευή.

«Ο λαγός και η γνώση του Πάσχα»
Μια τρυφερή λογοτεχνική ιστορία με αγωνία και περιπέτεια, με ήρωες έναν λαγό και τον σοφό του τόπου, τους οποίους συναντάμε τις ημέρες του Πάσχα.
Ακούστε το παραμύθι


«Η πριγκίπισσα που γεννήθηκε από ένα αβγό»
Ένα συγκινητικό λαϊκό παραμύθι για τις χαρές και τις λύπες που φύλαγε η τύχη για τη Λαμπρή, την πριγκίπισσα που ξεπετάχτηκε μέσα από ένα πασχαλινό μαγικό αβγό.
Ακούστε το παραμύθι

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα παραμύθια πατήστε εδώ

Αφήγηση: Γιώργος Ευγενικός
Πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις και ερμηνεία τραγουδιών: Ειρήνη Νικολακοπούλου
Έρευνα και επιμέλεια κειμένων: Μαρία Βλαχάκη, Γιώργος Ευγενικός

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.