Crescendo: Το TEDxUniversityofMacedonia στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

TEDxUniversityofMacedonia grows louder as a “Crescendo”

Το TEDx University of Macedonia για όγδοη χρονιά ετοιμάζεται για το δικό του “Crescendo” στις  8 Μαΐου 2021. Η σκηνή του Μεγάρου Μουσικής της Θεσσαλονίκης γίνεται η virtual οθόνη του TEDxUniversityofMacedonia. Κάθε ιδέα που αξίζει να διαδοθεί είναι μια ώθηση για να διατηρήσουμε τον ρυθμό στη ζωή μας. Με 7 ομιλίες και 3 performances η φετινή διοργάνωση “μεγαλώνει” ακόμα περισσότερο και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα, αφού θα λάβει τη μορφή ενός Virtual Experience!

To Crescendo χαρακτηρίζεται ως ένας μουσικός όρος ο οποίος αναφέρεται στην βαθμιαία αύξηση της έντασης. Προερχόμενο από την ιταλική λέξη cresere, που σημαίνει “μεγαλώνω”, αφορά το σημείο του κομματιού όπου προοδευτικά ο ήχος αυξάνεται. Μεταφορικά χρησιμοποιείται για να περιγράψει την διαδικασία της κλιμάκωσης. Άλλωστε, συχνά εστιάζουμε στην ύψιστη στιγμή ξεχνώντας ότι η πορεία πριν την κορυφή είναι εξίσου σημαντική.

Το TEDxUniversityofMacedonia, ένας θεσμός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και το μεγαλύτερο νεανικό event της Βόρειας Ελλάδας, αποτελεί ανεξάρτητη διοργάνωση η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του TED, με στόχο την διάδοση ιδεών και το έναυσμα για αλλαγή και δράση.

Ένα από τα πρόσωπα που θα ανέβουν φέτος στο κόκκινο χαλί του TEDxUniversityofMacedonia είναι η Ορσαλία Παρθένη (Σχεδιάστρια Μόδας και κάτοχος γνωστού οίκου Parthenis). Μαζί της πολλοί ακόμα ομιλητές που θα διαδώσουν ιδέες που αξίζει να ακουστούν. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης θα είναι η Σοφία Κουρτίδου (μουσικός και παρουσιάστρια).

Το θέμα μας θυμίζει πως σε έναν κόσμο αβέβαιο και διαρκώς μεταβαλλόμενο, η συνεχής εξέλιξη είναι αναπόφευκτη, καθώς η ανάπτυξη και η αλλαγή είναι εναρμονισμένες με τη ζωή τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο. Έτσι και το Crescendo του 8ου TEDxUniversityofMacedonia στις 8 Μαΐου 2021 έρχεται είτε με τρόπο ρυθμικό είτε ξαφνικό να φέρει μια νότα αλλαγής μέσω ενός Virtual Experience.

Τα εισιτήρια για το main event του TEDxUniversityofMacedonia που θα παρουσιαστεί διαδικτυακά θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021.

ARE YOU READY TO GROW LOUDER?

Για την αγορά των εισιτηρίων πατήστε στο παρακάτω link: https://www.ticketservices.gr/…/tedxuniversityofmacedonia/
basic εισιτήριο – 5 ευρώ
(περιλαμβάνει την διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω της πλατφόρμας Crowdcast και την αποστολή newsletter με εκπτωτικά κουπόνια και διαφημιστικό υλικό.)
Premium εισιτήριο – 8 ευρώ [ limited delegate bag ]
(περιλαμβάνει την διαδικτυακή παρακολούθηση της εκδήλωσης μέσω της πλατφόρμας Crowdcast και επιπλέον την αποστολή limited delegate bag με προϊόντα εταιριών, εκπτωτικά κουπόνια, το badge του θεατή και αναμνηστικά δώρα σχετικά με τη διοργάνωση )
**ΠΡΟΣΟΧΗ στο email επιβεβαίωσης αγοράς αυτού του εισιτηρίου θα δίνεται το link για το ανάλογο google form, στο οποίο θα συμπληρώσεις τα στοιχεία αποστολής της τσάντας. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε με το email : info.tedxuom@gmail.com **
**Οδηγίες σύνδεσης στην πλατφόρμα μετάδοσης θα σας αποσταλούν ως και τις 30 Απριλίου 2021 στο email που δηλώσατε κατά την αγορά του εισιτηρίου.**
Η φωτογραφία του θέματος αποτελεί graffiti το οποίο δημιουργήθηκε από τα μέλη της ομάδας μας με αφορμή τη φετινή διοργάνωση στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 537 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.