Εκδήλωση “Γυναίκες που δεν γνωρίζουν εμπόδια” & Προβολή Ντοκιμαντέρ “ΧΡΙΣΤΕΑ”

“Γυναίκες που δεν γνωρίζουν εμπόδια”

Διαδικτυακή εκδήλωση και βράβευση προς τιμήν του εορτασμού της ημέρας της γυναίκας με τίτλο: “Γυναίκες που δεν γνωρίζουν εμπόδια” και Προβολή του Ντοκιμαντέρ για ΑμεΑ με τίτλο “ΧΡΙΣΤΕΑ” της  Τέσσας Δουλκέρη (Καθηγήτρια ΑΠΘ στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας), θα πραγματοποιηθεί από την Λέσχη Lions, την Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 19:00 μέσω Zoom στο παρακάτω link

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/86442884095?pwd=UXh6cld0VlIwcSs5cUtuSmpTMm9nZz09

Meeting ID: 864 4288 4095
Passcode: 801722

 

“United in Kindness and Diversity” το μήνυμα του Διεθνούς Προέδρου Dr.Jung-Yul Choi
“Ενωμένοι μέσω της Καλοσύνης και της Διαφορετικότητας” υπηρετώντας σαν Lions μια σταδιοδρομία ζωής παθιασμένης από έργα ηθικής και αφοσίωσης με γεφύρωση διαφορών και έναν κόσμο που θα αγκαλιάζει την ποικιλομορφία και θα εξασφαλίζει την αρμονία για όλους.
Σας καλούμε λοιπόν με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας της Γυναίκας σε ένα διαδικτυακό αντάμωμα για να βραβεύσουμε γυναίκες που μέσα από την διαφορετικότητα πάλεψαν για την ισότιμη αποδοχή τους στην κοινωνία αποδεικνύοντας μέσα από τον αγώνα τους για την πραγματοποίηση των στόχων τους ότι ανήκουν, στην αρένα της ζωής, στις “Γυναίκες που δεν γνωρίζουν εμπόδια”.
Αξίζει τον κόπο να μας συντροφεύσετε σ’ αυτό το εγχείρημα γιατί ξέρουμε πόσο ευαισθητοποιημένοι είστε στην υποστήριξη της ποικιλομορφίας και της κάθε γενναίας προσπάθειας.
Πρόγραμμα
Χαιρετισμοί
Συντονισμός: Πόπη Αστεριάδου (Δημοσιογράφος – Προϊσταμένη ειδήσεων και ενημερωτικών εκπομπών ΕΡΤ3)
Πρόλογος: Τέσσα Δουλκέρη (Καθηγήτρια επικοινωνίας ΑΠΘ – μέλος της εταιρείας Ελλήνων σκηνοθετών)
Προβολή Ντοκιμαντέρ “ΧΡΙΣΤΕΑ”
Σχολιασμός
Συζήτηση από τις πρωταγωνίστριες του ντοκιμαντέρ:
Χριστιάνα Μητσικούδη, Στέλλα Πέρπερα, Αθηνά Πετικοπούλου
Βραβεύσεις
Τέλος εκδήλωσης

 

ΧΡΙΣΤΕΑ: Λίγα λόγια για την υπόθεση

Τρεις γυναίκες, μια δευτεροετής φοιτήτρια του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Α.Π.Θ.  (η Αθηνά), μια τεταρτοετής φοιτήτρια του ίδιου Τμήματος και δημοσιογράφος, (η Στέλλα) και μια πτυχιούχος του ίδιου Τμήματος και δημοσιογράφος (η Χριστιάνα) εμπιστεύονται στην δημοσιογράφο τη ζωή τους. Αναφέρονται στο ιατρικό τους πρόβλημα, τη σχέση τους με την κοινωνία, τους φόβους και τις προσδοκίες τους, τα όνειρά τους και τις επιτυχίες της ζωής τους όπως η συγγραφή ενός βιβλίου, ο αθλητισμός ή τα χόμπι τους (π.χ. κιθάρα).

Ένα αισιόδοξο μήνυμα από τρεις γυναίκες με αναπηρία που αναζητούν την ευτυχία (στην προσωπική ζωή) και την επιτυχία (στην επαγγελματική ζωή), όπως όλες οι γυναίκες και την αποδοχή της διαφορετικότητας τους από όλους και όλες.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διάρκεια Ντοκιμαντέρ: 30 λεπτά

Ημερομηνία και ώρα: Κυριακή 4 Απριλίου 2021 στις 19:00 μέσω Zoom

Είσοδος Ελεύθερη

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.