Για Μια Νύχτα Tango με την Γεωργία Βεληβασάκη σε Live Streaming

Για Μια Νύχτα Tango

Η Γεωργία Βεληβασάκη, μια ιδιαίτερη και δροσερή μεσογειακή φωνή, μαζί με ένα σύνολο κορυφαίων δεξιοτεχνών μουσικών, τον Σπύρο Ρασσιά στο πιάνο, τον Ανδρέα Ζιάκα στην κιθάρα, τον Δημήτρη Αραμπατζή στο bandoneon, τον Λεωνίδα Κυρίδη στο κοντραμπάσο και με την φροντίδα του Γιάννη Μαυρίδη και των συνεργατών του στον ήχο και την εικόνα, μας παρουσιάζουν ένα κοντσέρτο με τα πιο έξοχα τραγούδια του κλασικού και σύγχρονου Tango.

Στο πρόγραμμά τους γίνεται αναφορά σε μαέστρους του είδους, όπως ο Atahualpa Yupanqui, ο Astor Piazzolla, ο Pedro Laurenz, ο Homer Manzi, ο Carlos Gardel κ.ά., ενώ θ’ ακουστούν κομμάτια από τη δισκογραφική συνεργασία της Γεωργίας Βεληβασάκη με τον Αργεντινό μαέστρο του Tango Nuevo, Luis Borda. Σαγηνευτικές και νοσταλγικές μελωδίες πέρα από τον Ατλαντικό φτάνουν στη Μεσόγειο… Ορμητικοί ρυθμοί, αισθήματα, πάθη, δύο κόσμων που τους ενώνει η μουσική και η θάλασσα.

Μέσα στην παραδοξότητα των καιρών μας αντιστρέφουμε τα δεδομένα και επικοινωνούμε ζωντανά την τέχνη μας μέσα από ένα στούντιο ηχογράφησης, εκεί όπου τα τραγούδια πρωτανασαίνουν, πολύ πριν παραδοθούν στην αγάπη του κόσμου.

Τεχνική υποστήριξη: Cue Productions

Grafic Design: Spiros Tsiligiridis / Grafic Box
Φωτογραφία: Fabio Ruggieri

 

Πληροφορίες 

Για Μια Νύχτα Tango

Σάββατο 10 Απριλίου 2021 στις 21:00

Live Streaming Concert

Εισιτήριο: 8 ευρώ

Online Προπώληση: http://bit.ly/a-night-tango

.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της συναυλίας:

Μετρονόμος, readmagazine.gr, TV 100, FM 100, VF, οκτάβα.gr, stellasview.gr, μουσικόγραμμα, Tetragwno.gr, La vita web radio, Κουλτουρόσουπα, Kourtis Winery, Carrot Pop.

 

Χορηγός Επικοινωνίας: http://www.stellasview.gr

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 519 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.