Η Πολυξένη Καράκογλου σε δωρεάν live streaming

Η Πολυξένη Καράκογλου σε δωρεάν live streaming

Η Πολυξένη Καράκογλου, παρέα με την μουσική της παρέα, εμφανίζεται σε live streaming μετάδοση, αυτή την Τετάρτη 17 Μαρτίου στις 19:00. Πιο συγκεκριμένα μαζί της θα είναι οι Αλέξανδρος Κούρος στο πιάνο, Γιώργος Ντινάκος στην κιθάρα και Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί και στην κιθάρα.

Το live είναι μια πρωτοβουλία του Seven Road studio και θα μεταδοθεί από το κανάλι τους https://www.youtube.com/channel/UCnGl-VDElOe6Wcj6OSQ3p1g (Seven Road Studio) με ελεύθερη “είσοδο”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ίδια η Πολυξένη γράφει για την ανάγκη της για το συγκεκριμένο εναλλακτικό Live:

“Μέσα στις νέες συνθήκες που έχουν καθιερωθεί εδώ και ένα χρόνο πια, και σε μια προσπάθεια να βγάλω το κεφάλι έξω από το νερό, όφειλα στον εαυτό μου να βρω εναλλακτική… Εναλλακτική στο να τραγουδήσω, εναλλακτική στο να μοιραστώ.

Αντί για μάτια που μιλούν και πρόσωπα που χαμογελούν θα κοιτώ τα σχόλια σας. Και αντί για χειροκρότημα θα βλέπω ότι είστε συνδεδεμένοι και μαζί μας από τη αρχή μέχρι το τέλος.

Θα σας παίξουμε τραγούδια από το επερχόμενο album μου «Σημεία Στίξης» σε μουσική δική μου και στίχους της Αθηνάς Σπανού και δικούς μου, αλλά και από προηγούμενες δισκογραφικές δουλειές καθώς και τα δικά μου πολύ αγαπημένα, χωρισμένα αλλά και ενωμένα σε στιγμές, συνθήκες και καταστάσεις…

Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε, θα ταξιδέψουμε, θα ερωτευτούμε και θα θυμηθούμε γιατί υπάρχει η μουσική.

Ας μοιραστούμε με άλλο τρόπο …αλλά ας μοιραστούμε”

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021
Ώρα έναρξης 19:00

“Είσοδος” ελεύθερη

https://www.youtube.com/channel/UCnGl-VDElOe6Wcj6OSQ3p1g

Seven Road Studio

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 460 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.