Δωρεάν online αποκριάτικες εκδηλώσεις από το Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υποδέχεται τις απόκριες διαδικτυακά με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για μικρούς και για μεγάλους που θα παρουσιασθεί από το «κανάλι» του Δήμου στο Youtube καθώς και από facebook του Δήμου.

Ξεκινάμε την Κυριακή 07/03 στις 7.00μ.μ. με μία μοναδική παράσταση θεάτρου σκιών με τίτλο «Ο Καραγκιόζης στο καρναβάλι».

Οι μεταδόσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 12/3 στις 7.00μ.μ. με ένα ταξίδι στα παραμύθια με αφήγηση από την Ευπραξία Αναστασιάδου.

Το Σάββατο 13/3 στις 8.00μ.μ. ταξιδεύουμε μουσικά με ένα μοναδικό πρόγραμμα με τους αγαπημένους μας Κατερίνα Κυριακού, Γιάννη Δώρα και Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, τον Μανώλη Ζαχαρίου στο μπουζούκι και τον μαέστρο Κώστα Φυλλαρίδη στα πλήκτρα.

Την Κυριακή 14/3 στις 7.00μ.μ. υποδεχόμαστε τον «Καραγκιόζη τραγουδιστή».

Την Καθαρά Δευτέρα 15/3 ξεκινάμε στις 7.00μ.μ. με μοναδικά παραμύθια από την Ευπραξία Αναστασιάδου ενώ στις 8.00μ.μ. ταξιδεύουμε και πάλι μουσικά με τους Κατερίνα Κυριακού, Γιάννη Δώρα και Γεωργία Βακάλη στο τραγούδι, τον Μανώλη Ζαχαρίου στο μπουζούκι και τον μαέστρο Κώστα Φυλλαρίδη στα πλήκτρα. Σας περιμένουμε όλους!

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 364 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.