Νέο τραγούδι από την Κωνσταντίνα Πάλλα – Χάδια δανεικά

Κωνσταντίνα Πάλλα “Χάδια Δανεικά” Στίχοι-Μουσική: Κωνσταντίνα Πάλλα

Ζούμε σε μια εποχή που οι αποστάσεις μεταξύ των ανθρώπων μεγαλώνουν και η αγκαλιά και τα χάδια σπανίζουν και λείπουν σε όλους. Ίσως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλογιστούμε το μέγεθος και τη σημασία τους.

Η Κωνσταντίνα Πάλλα, δημιουργός του τραγουδιού “Πόσο πονάει η καρδιά” το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα τη χρονιά που μας πέρασε και ερμήνευσε η Φωτεινή Βελεσιώτου, μετά την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου “Όνειρα” και του single “Γιορτή“, επιστέφει δισκογραφικά με το νέο της single “Χάδια δανεικά” και μας κάνει να δούμε πόσο μεγάλη αξία μπορεί να έχουν τα μικρά και καθημερινά στη ζωή μας.

Μέσα από μια ιστορία εσωτερικής ανασκόπησης που λίγο πολύ όλοι κάνουμε αυτές τις μέρες, μας καλεί να δούμε ότι ακόμα και η πιο μικρή πράξη αγάπης έχει ιδιαίτερη σημασία και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται αναλόγως.

“Σε αγκαλιές που δε χωράς μη ξημερώνεις” μας παροτρύνει η Κωνσταντίνα Πάλλα μέσα από μια σύγχρονη μπαλάντα που υπογράφει η ίδια και κυκλοφορεί από τη MINOS EMI – UNIVERSAL και αναμένεται να μιλήσει στις καρδιές μας.

Κωνσταντίνα Πάλλα – Χάδια Δανεικά

Μουσική:  Κωνσταντίνα Πάλλα

Στίχοι: Κωνσταντίνα Πάλλα

Εταιρεία:  MINOS EMI / UNIVERSAL

Στίχοι:

Στα βάσανα που σεργιανάς
Κανένας δε ζυγώνει
Μη γελαστείς απ’ τη χαρά
Ποτέ της δε ριζώνει
Κάνε τα όνειρα κρυφά
Μονάχα όταν χαράζει
Η νύχτα είναι σκοτεινή
Και τ’ όνειρο βουλιάζει

Σε αγκαλιές που δε χωράς
Μη ξημερώνεις
Δε θέλω χάδια δανεικά
Να μοιραστώ
Είν’ η αγάπη σου βροχή
Που δυναμώνει
Και με βρεγμένη την καρδιά
Που να σταθώ
Και με βρεγμένη την καρδιά
Που να σε βρω

Στα χρόνια που μεγάλωνα
Μετρούσαμε αστέρια
Τώρα μετράω τις χαρές
Που μου ‘μειναν στα χέρια
Κι αν τύχει να ονειρευτώ
Τις ώρες που χαράζει
Η νύχτα που με κυβερνά
Το όνειρο βουλιάζει

Link στο YouTube: Εδώ

Βρείτε το τραγούδι σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://konstantinapalla.lnk.to/HadiaDaneika

Περί Στέλλα Πέρπερα 516 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.