Εκτός εαυτού η Κοραλία Καράντη: «Δεν με σεβαστήκατε, με κανιβαλίζετε για μέρες»

Οργισμένη η Κοραλία Καράντη ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσαν τα λεγόμενα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη», όπου μιλώντας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης ανέφερε μεταξύ άλλων: «το θέατρο δεν είναι αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι. Το επάγγελμα βάλλεται σε τραγικό βαθμό». Μια άστοχη αναφορά στο bullying και στους αλλοδαπούς προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια. Συγκεκριμένα είπε: «Ανθρώπους που καταχρώνται την εξουσία τους συναντάει κανείς σε καθημερινή βάση στη ζωή – bullying μπορεί να σου κάνει και ο αλλοδαπός στα φανάρια, επειδή βλέπει ότι είσαι γυναίκα, και δεν πάει σε αυτόν που είναι άντρας, δίπλα του, έρχεται σε εσένα, και θέλει σώνει και ντε, να σου καθαρίσει το τζάμι και καμιά φορά σε απειλεί με το βλέμμα. Ο αλλοδαπός, ο τελευταίος στην κοινωνία!».

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (14/2) αναφέρθηκαν οι δηλώσεις της Κοραλίας Καράντη και ένα σχόλιο της ηθοποιού, Φιλαρέτης Κομνηνού στα social media. «Εμένα πάντως κάθε φορά που μου καθαρίζει τα τζάμια στο αυτοκίνητο το παιδί από το Μπαγκλαντές και με αποκαλεί “γεια σου φίλη μου” η ψυχή μου γαληνεύει… ψάξτε αλλού για bullying” έγραψε χαρακτηριστικά η κα Κομνηνού.

Οργισμένη η Κοραλία Καράντη ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού προκειμένου να εξηγήσει τα λεγόμενά της. «Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Εγώ η ίδια προέρχομαι από οικογένεια προσφύγων. Όλες αυτές τις ημέρες, από την προηγούμενη Πέμπτη που πήγα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», προσπαθώ να καταλάβω και να καταπιώ τον θυμό και την αγανάκτηση μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται».

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 245 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.