Ιστορίες αγάπης σε Δωρεάν Online Μετάδοση από το Μέγαρο Μουσικής

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

Συνεχίζοντας την ενεργή του παρουσία με κάθε πρόσφορο τρόπο, το Μέγαρο Μουσικής συνεχίζει τις online μεταδόσεις του με τις Ιστορίες αγάπης, μια αναφορά στον έρωτα και στην 14η Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η μετάδοση της εκδήλωσης θα γίνει από το κανάλι του ΟΜΜΘ στο youtube (https://www.youtube.com/user/Tchgreece) στις 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:00.
Η εκδήλωση χωρίζεται σε τρία μέρη. Στο πρώτο μέρος θα δούμε αποσπάσματα από την παραγωγή Ρωμαίος και Ιουλιέτα που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την προηγούμενη καλλιτεχνική περίοδο στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και θα απολαύσουμε το αξεπέραστο έργο του Σαίξπηρ από τους Χορευτές του Βορρά. Το αρχετυπικό δράμα για τον έρωτα, η αιώνια ιστορία αγάπης, μεταφέρεται στην εποχή μας με μόνα μέσα τη μουσική και την κίνηση του ανθρώπινου σώματος.
Στη συνέχεια η ηθοποιός Αθηνά Μαξίμου αποδίδει ένα απόσπασμα από το θεατρικό έργο Crave της Sarah Kane (μετάφραση αποσπάσματος Αθήνα Μαξίμου).
Τέλος, θα απολαύσουμε δύο ζευγάρια χορευτών τανγκό, τους Στέλιο Σταμπουλίδη & Δέσποινα Αμαραντίδου και τους Diego Mastrangelo & Μαρία Τυροβούζη, οι οποίοι θα χορέψουν το «Milonga Τriste» των Sebastián Piana & Homero Manzi και το «Al Maestro con Nostalgia» του Carlos Garcia. Συνοδεύονται από τους Δημήτρη Αραμπατζή (μπαντονεόν) και Ανδρέα Ζιάκα (κιθάρα).
Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.
Ιστορίες αγάπης
Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 12:00
Δωρεάν Online Μετάδοση 
MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.