Διαδικτυακή παρουσίαση των νέων βιβλίων του Χρήστου Δημόπουλου

Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στις 20:00 μμ, σε μια διαδικτυακή παρουσίαση των νέων βιβλίων του αγαπημένου συγγραφέα Χρήστου Δημόπουλου, με κύριο θέμα την Ελληνική Επανάσταση.

H instagrammer Βικτώρια Αλεξίου θα συνομιλήσει με τον συγγραφέα για το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας, για τη ζωή των παιδιών εκείνα τα χρόνια, αλλά και για τη θρυλική καπετάνισσα Μαντώ Μαυρογένους.

 

Βιβλία

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΣΣΑΣ – ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΗΠΙΟΥ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ 5

 

Συνδεθείτε με το προφίλ μας στο Instagram (@psichogiosbooks) ή με το προφίλ της Βικτώριας Αλεξίου (@alexiouvictoria) και παρακολουθήστε Live τη συζήτηση.

 

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ γεννήθηκε στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια παρουσίαζε στην ΕΡΤ τη βραβευμένη παιδική εκπομπή ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ενώ τώρα παρουσιάζει τη συνέχειά της µε τίτλο 1.000 ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. Τα τελευταία χρόνια γράφει βιβλία για παιδιά.

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 519 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.