Σταμάτης Γονίδης International Live Streaming Concert

Ύστερα από την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού «Γυναίκα είναι», αλλά και του τελευταίου του single που κυκλοφόρησε την παραμονή της πρωτοχρονιάς με τίτλο «Δεν σε θέλω», ο Σταμάτης Γονίδης, επιστρέφει με κάτι ανατρεπτικό που θα συζητηθεί.

Στις 14 Φεβρουαρίου 2021, την ημέρα των ερωτευμένων, ο μοναδικός rock λαϊκός τραγουδιστής που έχουμε στην Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιήσει ένα International Live Streaming Concert, μια ωδή στον έρωτα. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, σκοπεύει να μπει στα σπίτια και τα σαλόνια όλων όσοι των αγαπούν και τον θαυμάζουν με ένα μοναδικό global concert, στο οποίο μάλιστα θα δέχεται και «παραγγελιές» τραγουδιών, καθώς απέναντί του την ώρα της συναυλίας θα έχει ένα τεράστιο monitor, που θα είναι ο δίαυλος επικοινωνίας του με τον κόσμο. Από εκεί θα διαβάζει τα τραγούδια που θέλουν να ακούσουν οι φίλοι του από την Ευρώπη, την Αμερική, την Αυστραλία και θα τους τα αφιερώνει την ίδια στιγμή!

Ουσιαστικά, πρόκειται για το πρώτο interactive live streaming concert, καθώς ο καλλιτέχνης θα έχει άμεση επαφή με τον κόσμο. Στην συγκεκριμένη συναυλία πρόκειται να λάβουν μέρος φίλοι και καλλιτέχνες, όλοι καλεσμένοι του Σταμάτη που θα προκαλέσουν αίσθηση όταν ανακοινωθούν, καθώς η συνύπαρξή τους on stage θα έχει ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Για ακόμα μια φορά, ο Σταμάτης Γονίδης πρωτοπορεί και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την εποχή, με μοναδικό στόχο την διασκέδαση του κόσμου. Η συναυλία θα έχει διάρκεια δυο ώρες και θα ξεκινήσει στις 21:00.

Εισιτήρια: https://liveart.gr/

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.