Η Sugahspank και ο Γιάννης Νιάρρος κάνουν Pyjama Party Live

Την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, η Sugahspank και ο Γιάννης Νιάρρος κάνουν Pyjama Party και μπαίνουν στα σαλόνια σας, στο πρώτο τους διαδικτυακό live!

Soul, Funk, Jazz, Blues (μπορεί στο τέλος να πέσει και κάνα σκυλάδικο, ποτέ δεν ξέρεις μ’ αυτούς) και πολύ, πολύ γέλιο από δύο φίλους που πάντα χαίρονται να παίζουν παρέα. Η blues woman ονόματι Sugahspank είναι ξακουστή πλέον για τις live ερμηνείες της σε όλη τη γκάμα της μαύρης μουσικής. Ο σπουδαίος νεαρός ηθοποιός, αλλά και κρυφό μουσικό ταλέντο, Γιάννης Νιάρρος, μετρώντας ήδη στο ενεργητικό του ένα βραβείο Χόρν κι ένα βραβείο κοινού Αθηνοράματος, αποδεικνύει τελευταίο καιρό και τις φοβερές ικανότητες του σε πιάνο και φωνή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ποιος να μην θέλει να παρτάρει με αυτούς τους δυο στο σπιτάκι του εν μέσω καραντίνας; Φορέστε κι εσείς τα πιτζαμάκια σας, χουχουλιάστε στον καναπέ και μπείτε στην παρέα! Ότι καλύτερο!

Μαζί, ο Γιάννης Νικολετόπουλος στα κρουστά.

Παρασκευή 22/01/21
ώρα 21:30.

Τιμή από 5 ευρώ
Εισιτήρια από την www.viva.gr

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 460 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.