«Η Ελλάδα σήμερα, μετά από μια πορεία 200 χρόνων», μέσα από το καταπληκτικό χρονολόγιο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

«Η Ελλάδα σήμερα, μετά από μια πορεία 200 χρόνων», μέσα από το καταπληκτικό (χρονολόγιο) timeline της Επιτροπής«Ελλάδα2021». Δείτε με ένα εκπληκτικό, διαδραστικό και πρακτικό ψηφιακό τρόπο όλους τους μεγάλους σταθμούς της σύγχρονής ιστορίας της Ελλάδας. Ένα εργαλείο ιδανικό για εκπαιδευτικούς σκοπούς!

Το χρονολόγιο είναι απολύτως ενδεικτικό. Ο κάθε πολίτης μπορεί να προσθέσει το δικό του γεγονός και τον δικό του Έλληνα. Να δημιουργήσει τον δικό του σταθμό στην ιστορία. Να κάνει τη δική του αποτίμηση γεγονότων και προσώπων. Να προτείνει τη δική του δράση για το μέλλον…

Αντικείμενο του άξονα είναι η ανάδειξη των δυναμικών στοιχείων της σημερινής ελληνικής κοινωνίας μέσα από τη δημιουργικότητα και τις δράσεις ομάδων, ατόμων, φορέων, οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, ερευνητικών κέντρων, πολιτιστικών οργανισμών κλπ. Παράλληλα θα επιδιωχθεί η μέγιστη προβολή της σύγχρονης Ελλάδας στο εξωτερικό, με παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις και διεθνείς οργανισμούς, υπό τη γενική ομπρέλα: «1821-2021: This is modern Greece».

 «Σβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις και ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον.»  Γιώργος Σεφέρης

Για να μπείτε στο χρονολόγιο πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.