Διαμπαλκονική Συναυλία στη Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου

Ακούσατε, ακούσατε!

Κάτι ετοιμάζεται στη Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου!

Η ομάδα «Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου» διοργανώνει την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00-22:00 Διαμπαλκονική Συναυλία στη γειτονιά της οδού Αλεξάνδρου Σβώλου στη Θεσσαλονίκη.

Τέσσερα μπαλκόνια μεταμορφώνονται σε μικρές σκηνές για να φιλοξενήσουν μουσικά δρώμενα από καλλιτέχνες που ζουν στη συγκεκριμένη γειτονιά.

Ο κάθε μουσικός θα παρουσιάσει μια μικρή «Διαμπαλκονική Συναυλία», έχοντας ως σκηνή το μπαλκόνι του/της.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή της η ομάδα, οι συναυλίες απευθύνονται στους κατοίκους οι οποίοι καλούνται να τις παρακολουθήσουν και να τις απολαύσουν από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους. Για όσους είναι περαστικοί/ες, θα πρέπει να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να κυλήσει ομαλά η βραδιά.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας «Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου»:

Γείτονες και Γειτόνισσες σκαρώνουμε μία δράση μουσική για να γιορτάσουμε μαζί από τα μπαλκόνια μας! Την Τετάρτη 30.12 και ώρα 19:00-22:00 τέσσερα μπαλκόνια στη Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου μεταμορφώνονται σε μικρές σκηνές για να φιλοξενήσουν μουσικά δρώμενα από καλλιτέχνες που ζουν στη Γειτονιά μας.

Τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, κάθε μουσικός θα παρουσιάσει μία μικρή «Διαμπαλκονική Συναυλία», έχοντας ως σκηνή το μπαλκόνι του/της. Οι συναυλίες απευθύνονται στους κατοίκους οι οποίοι καλούνται να τις παρακολουθήσουν και να τις απολαύσουν από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους. Για όσους είστε περαστικοί/ες και παρασυρθείτε από την μουσική, μην ξεχνάτε πως χρειάζεται να τηρήσουμε τα μέτρα ασφαλείας, ώστε να κυλήσει ομαλά η βραδιά.

Τι περιμένετε, λοιπόν, κλείστε θέση στα μπαλκόνια σας!

Καλή ακρόαση και καλή αντάμωση.

Ευχές για καλή χρονιά από όλους και όλες μας!

Το Μουσικό Πρόγραμμα της Διαμπαλκονικής Συναυλίας:

19:00 – 19:30 Ιπποδρομίου 4 και 9

19:30 – 20:30 Αλεξάνδρου Σβώλου 7

20:30 – 21:00 Παλαιών Πατρών Γερμανού 33

21:00 – 21:45 Αλεξάνδρου Σβώλου 20

Μουσικοί με σειρά εμφάνισης:

Κατερίνα Κίτσου, άρπα

Μανώλης Τσιαούσης, τρομπόνι

Παύλος Μέτσιος, τρομπέτα

Χρήστος Δάνης, κλαρινέτο

Δάνης Κουμαρτζής, κοντραμπάσο

Κώστας Βόμβολος, ακορντεόν

Χρήστος Κοσμάς, ηλεκτρική κιθάρα

Αλέξανδρος Ιωάννου, ντραμς

Συντονισμός:

Πρωτοβουλία Γειτονιάς Αλεξάνδρου Σβώλου

Αλέξανδρος Ιωάννου

Άννα Γαλλοπούλου

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Στέλλα Πέρπερα 461 Άρθρα
Με λένε Στέλλα, είμαι δημοσιογράφος του τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ και πρώην παρουσιάστρια της Εγνατίας τηλεόρασης. Αυτά είναι τα ασήμαντα. Το σημαντικό είναι ότι αγαπώ την Τέχνη. Και αυτό γιατί πιστεύω πως η Τέχνη είναι σαν την καρδιά της πόλης. Της δίνει ζωή, την ανανεώνει και την οξυγονώνει... Γι’αυτό δημιούργησα αυτή τη σελίδα. Για αυτή την ανάσα που όλοι χρειαζόμαστε. #StellasView #heARTofthecity

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.