Τελείωσε η καριέρα του Τζόνι Ντεπ; Στο Netflix αφαιρέθηκαν όλες οι ταινίες του!

Στο Netflix Αμερικής και Βρετανίας αφαιρέθηκαν όλες οι ταινίες του Τζόνι Ντεπ

H πλατφόρμα δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για τον λόγο στην Ελλάδα πάντως οι ταινίες είναι ακόμα διαθέσιμες.

Αναστάτωση επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του εξωτερικού καθώς το Netflix αφαίρεσε από το αμερικανικό περιεχόμενο, όλες τις ταινίες του Τζόνι Ντεπ.

Πολλοί συνδρομητές  αλλά και οι θαυμαστές του ηθοποιού αντέδρασαν αρνητικά, καθώς θεωρούν ότι το δίκτυο προχώρησε σε αυτή τη κίνηση εξαιτίας της απόφασης του βρετανικού δικαστηρίου δικαστηρίου ότι τελικά ο Depp χτυπούσε την πρώην σύζυγό του.

Θυμίζουμε ότι ο σταρ του Χόλιγουντ είχε κινηθεί νομικά εναντίον της βρετανικής εφημερίδας Sun, επειδή δημοσίευε άρθρα που τον αποκαλούσαν «wife beater» (αυτός που δέρνει τη γυναίκα του). Ο Depp κατά τη διάρκεια της δίκης υποστήριξε ότι ουδέποτε χτύπησε τη σύζυγό του Amber Heard και τα δημοσιεύματα της Sun έφεραν βαρύ πλήγμα στην καριέρα του, εξαιτίας των άδικων συκοφαντιών προς το πρόσωπό του.

Πριν δύο μήνες, το δικαστήριο του Λονδίνου απέρριψε το αίτημα του Depp για αποζημίωση.

Το Netflix δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη ανακοίνωση για τον λόγο που αφαιρέθηκε το περιεχόμενο κι όπως παρατηρούμε στην Ελλάδα για παράδειγμα οι ταινίες του Depp είναι διαθέσιμες, τουλάχιστον προς το παρόν.

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 250 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.