Η “Ευτυχία” κέρδισε στην τηλεθέαση τον τελικό του “Bachelor” και του “Big Brother”

Η ελληνική ταινία “Ευτυχία” κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση της τηλεθέασης απέναντι στους τελικούς δύο ριάλιτι, του “Bachelor” και του “Big Brother”.

Μία ευχάριστη έκπληξη σημειώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης της AGB το βράδυ της Παρασκευής. Μία έκπληξη που, μάλλον, θα έπρεπε να την είχαμε προβλέψει. Η “Ευτυχία” σάρωσε στην τηλεθέαση.

Η ταινία “Ευτυχία” του Άγγελου Φραντζή που έχει καταφέρει να κόψει πανελλαδικώς πάνω από 667.000 εισιτήρια και σάρωσε στα βραβεία Ίρις της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, κατάφερε να φέρει την πρωτιά το βράδυ της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου και στον ANT1. Συγκεκριμένα, η ταινία στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1 σημείωσε μέσο όρο 30,5% στο γενικό σύνολο και 29,6% στο δυναμικό κοινό.

Το κινηματογραφικό έργο του Άγγελου Φραντζή για την πληθωρική, αντισυμβατική συνθέτρια λαϊκών τραγουδιών κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και να αφήσει πίσω της τους μεγάλους τελικούς των ριάλιτι που προβάλλονταν εκείνη την ώρα. Μάλιστα, ο τελικός του «Bachelor» βρέθηκε στη δεύτερη θέση με μέσο όρο 22,1% στο γενικό και 24,2% στο δυναμικό και  ο τελικός του «Big Brother» σημείωσε 19% και 20,4% αντίστοιχα.

Πρόκειται για μία ακόμα μεγάλη νίκη της ελληνικής μυθοπλασίας έναντι των ριάλιτι και μας χαροποιεί ιδιαίτερα η επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή: neolaia.gr

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Αναστάσιος Νέστορας 230 Άρθρα
Γεια σας, είμαι ο Τάσος εκπαιδευτικός πληροφορικής και φίλος των τεχνών γενικότερα. Στο stellasview ασχολούμαι εθελοντικά με το στήσιμο και τη συντήρηση της ιστοσελίδας, ενώ ενίοτε αρθρογραφώ κυρίως εκφέροντας γνώμη για θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.