Δείτε το νέο animated video του βραβευμένου μουσικού καλλιτέχνη Τάσου Πέτσα (Tasos P.)

Στις 6/11/20 ο βραβευμένος Έλληνας δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Tasos P. είχε κυκλοφορήσει μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία FM Records το τρίτο του άλμπουμ με τίτλο «Retro Boy».

Μέσα από το άλμπουμ κυκλοφόρησε σαν single το ελληνόφωνο ηλεκτρονικό μελαγχολικό τραγούδι που έγραψε ο ίδιος με τίτλο «Πες μου τί σημαίνει αγάπη» όπου για πρώτη φορά ακούγονται ελληνικά φωνητικά από τον ίδιο.

Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Τιμόθεος Πουλιτσίνος, ενώ τη μίξη του επιμελήθηκε ο μουσικός Παύλος Λιάγκας (Paul Bion).

Την εβδομάδα από 9/11 έως 15/11 το τραγούδι ανέβηκε στο εβδομαδιαίο #1 των digital πωλήσεων του iTunes Singles Chart της Ελλάδας, ενώ παράλληλα την 14/11 έφθασε μέχρι το #26 στον συγκεντρωτικό κατάλογο (ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο μαζί) των digital πωλήσεων/streaming υπηρεσιών /airplay ραδιοφώνων σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του http://www.euro200.net της Ευρώπης.

Ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του το τραγούδι αποκτά πλέον και το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ. Ένα επίκαιρο βίντεο με animated τεχνοτροπία όπου αποτυπώνεται η σύγχρονη καθημερινότητα με εικόνες από τους βροχερούς δρόμους της πόλης των Αθηνών και όχι μόνον. Στο βίντεο εμφανίζεται –για πρώτη φορά- και ο ίδιος ο δημιουργός τόσο σε animated μορφή όσο και στην «πραγματική», θέλοντας να περάσει το νόημα των στίχων του τραγουδιού ισορροπώντας ανάμεσα στον animated κόσμο και στον πραγματικό.

Δείτε το Official Video https://youtu.be/xVeOCaOnRe4

Links άλμπουμ https://orcd.co/retroboy

 

MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.