Νέο άλμπουμ με τίτλο «Retro Boy» κυκλοφορεί ο Τάσος Πέτσας (Tasos P.)

Ο βραβευμένος δημιουργός ηλεκτρονικής μουσικής Τάσος Πέτσας (a.k.a. Tasos P. https://www.facebook.com/officialtasosp/) κυκλοφορεί στις 6/11/2020 μέσα από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία F.M. Records το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Retro Boy».

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο είχε κυκλοφορήσει τη συλλογή «The Libra Sessions», ένα άλμπουμ που βραβεύτηκε φέτος στην Αμερική με το Ασημένιο Μετάλλιο/Outstanding Achievement στα Global Music Awards.
Στο άλμπουμ «Retro Boy» ο δημιουργός εμπνέεται από τις δεκαετίες ΄80 και ΄90 και μας παρουσιάζει 10 ξεχωριστές συνθέσεις σε ηλεκτρονικό, pop & soul ύφος. Μεταξύ αυτών περιέχονται τα ήδη γνωστά tracks, Isolated και Humane (Peace & Love) με τη Γαλλίδα NyAina στα φωνητικά, που κυκλοφόρησαν σαν singles μέσα στη φετινή χρονιά και κατάφεραν να μπουν στο γενικό (ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο) μουσικό
top-30 chart της Ελλάδας σε πωλήσεις και streaming υπηρεσίες.
Έκπληξη του άλμπουμ αποτελεί το ηλεκτρονικό μελαγχολικό τραγούδι που έγραψε ο δημιουργός με τίτλο «Πες μου τί σημαίνει αγάπη» όπου
για πρώτη φορά ακούγονται ελληνικά φωνητικά από τον ίδιο. Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ο Τιμόθεος Πουλιτσίνος ενώ τη μίξη του επιμελήθηκε ο μουσικός Παύλος Λιάγκας (Paul Bion).

YouTube Link
Οι υπόλοιπες συνθέσεις «Retropolis», «SoulFunky» και «DiscoGroovin’» μας μεταφέρουν μια retro νοσταλγική ατμόσφαιρα, ενώ τα tracks «Want, «ElectroPop» και «Back In Time» έχουν έντονες επιρροές από την ηλεκτρονική μουσική της δεκαετίας του ‘80.
Τέλος, το άλμπουμ εκτός από την ψηφιακή του κυκλοφορία σε όλα τα online καταστήματα, θα κυκλοφορήσει και σε συλλεκτικό Limited
Edition Vinyl CD που θα συνοδεύεται από ένα όμορφο animated neon light artwork.
MY ART DEKA HAIR & MORE
NASIA HOUVARDA ARTWORK
Περί Άκης Χρυσαφίδης 335 Άρθρα
Γεια σας!! Είμαι ο Άκης Χρυσαφίδης και ζω στη Θεσσαλονίκη! Είμαι απόφοιτος Πληροφορικής και Φυσικοθεραπείας! Αγαπώ πολύ το θέατρο όπως και την καλή παρέα.. Καλώς ήρθατε στην καλή παρέα που ονομάζεται #Stellasview!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.